Με σχεδίαση που ξεχωρίζει, η LG OLED εντυπωσιάζει

0

Η αγορά τηλεόρασης δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού ο ενδιαφερόμενος πρέπει να λάβει υπόψιν πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να εξασφαλίσει μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην προβολή περιεχομένου. Εκτός από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά, εξίσου σημαντικός είναι και ο σχεδιασμός. Οι τηλεοράσεις OLED της LG διαθέτουν τόσο την τεχνολογική υπεροχή όσο και την κομψή σχεδίαση για να εναρμονίζονται πλήρως με τον περιβάλλοντα χώρο.

Οι τηλεοράσεις LG ξεφεύγουν από τα παλιά πρότυπα τηλεοράσεων, από εύκαμπτες οθόνες μέχρι λεπτές τηλεοράσεις και από μικρά μεγέθη μέχρι… επικές διαστάσεις, οι επιλογές είναι πολλές. Οι LG OLED προσφέρουν εικόνες που κόβουν την ανάσα και ήχο που κάνει την καρδιά να χτυπά δυνατά και παράλληλα εντυπωσιάζουν με τον κομψό σχεδιασμό.

Διαθέτουν πλαίσιο τόσο μικροσκοπικό που πρακτικά δεν φαίνεται και προσφέρουν καθηλωτικές κινηματογραφικές στιγμές. Με πάχος μόλις 6 mm[1], δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη θέαση, ενώ οι συσκευές συμπληρώνουν αρμονικά τον χώρο. Χάρη στο επίπεδο πίσω μέρος[2], η εξαιρετικά λεπτή οθόνη εφαρμόζει στον τοίχο σαν πίνακας ζωγραφικής. Χωρίς προεξέχουσες γωνίες, χωρίς περισπασμούς. Είτε προβάλλει τέχνη είτε ψυχαγωγία, η τηλεόραση μοιάζει να αποτελεί φυσικό μέρος του χώρου.

Η LG OLED ενσωματώνεται άψογα στον τοίχο και χάρη στην απλή βάση επιτοίχιας τοποθέτησης[3], η εγκατάσταση[4] είναι εύκολη υπόθεση. Οι LG OLED είναι κατασκευασμένες από σύνθετες ίνες και ζυγίζουν λιγότερο από τις προηγούμενες γενιές. Η εξαιρετικά ελαφριά LG OLED αλλάζει εύκολα θέση ώστε να ταιριάζει με τον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο.

Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στη βάση[5] Gallery[6], τη βάση δαπέδου[7] ή την περιστρεφόμενη βάση[8], κρατώντας όλα τα περιφερειακά κρυμμένα στο πίσω μέρος για μια καθαρή, τακτοποιημένη εμπειρία θέασης.

Τέλος, οι LG OLED μπορούν να μετατρέψουν το σαλόνι σε χώρο έκθεσης έργων τέχνης αφού με τη Λειτουργία Gallery που διαθέτουν προβάλλουν έργα διαφόρων καλλιτεχνών, με τα χρώματα, τις λεπτομέρειες και τις υφές όπως είναι πραγματικά στα γνήσια έργα τέχνης.

Για έναν χώρο που εμπνέει, επιλέξτε την κομψή και διακριτική LG OLED που θα αποτελέσει το έξυπνο κομμάτι του lifestyle σας.

[1] Το μέγεθος του πλαισίου ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. Τα εξαιρετικά λεπτά πλαίσια υπάρχουν στα μοντέλα LG OLED G2 και C2.
[2]Τα Flat Back και Gallery Design διατίθενται αποκλειστικά στα μοντέλα LG OLED G2 και Z 77″.
[3]Η βάση τηλεόρασης ΔΕΝ περιλαμβάνεται με τις τηλεοράσεις LG OLED Gallery Design: G2 και 77Z2. Δεδομένου ότι αυτά τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για επιτοίχια τοποθέτηση, περιλαμβάνεται ένας λεπτός βραχίονας επίτοιχης τοποθέτησης. Η βάση τηλεόρασης μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά
[4]Ανάλογα με το περιβάλλον εγκατάστασης, μπορεί να υπάρχει ένα μικρό κενό μεταξύ της τηλεόρασης και του τοίχου. Συνιστάται η εγκατάσταση σε στήριγμα. Λάβετε υπόψη ότι οι σύνδεσμοι που παρέχονται στη συσκευασία ενδέχεται να μην είναι κατάλληλοι για όλες τις περιπτώσεις. Διαβάστε όλες τις οδηγίες και συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία, εάν κριθεί απαραίτητο, προτού ξεκινήσετε την εγκατάσταση. Το καλώδιο μπορεί να είναι ορατό ανάλογα με την εγκατάσταση
[5]Η βάση τηλεόρασης ΔΕΝ περιλαμβάνεται με τις τηλεοράσεις LG OLED Gallery Design: G2 και 77Z2. Δεδομένου ότι αυτά τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για επιτοίχια τοποθέτηση, περιλαμβάνεται ένας λεπτός βραχίονας επίτοιχης τοποθέτησης. Η βάση τηλεόρασης μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά
[6]Η βάση Gallery μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στα μοντέλα LG OLED G2, C2, B2 και A2 των 65″ και 55″
[7]Η βάση δαπέδου υποστηρίζεται στα μοντέλα 48C2 και 42C2
[8] Η περιστρεφόμενη βάση γέρνει περίπου 20 μοίρες όταν εγκατασταθεί. Όλες οι βάσεις (Gallery, δαπέδου και περιστρεφόμενη) πωλούνται χωριστά εκτός της C2 που η περιστρεφόμενη βάση εμπεριέχεται στο κουτί.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.