Με τα πλυντήρια ρούχων υψηλής ενεργειακής κλάσης συμβάλλετε σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής

0

Με τα πλυντήρια ρούχων της LG Electronics (LG) με υψηλή ενεργειακή κλάση (Α-C)[1] εξοικονομείτε ενέργεια και ταυτόχρονα συμβάλλετε σε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής. Με τις έξυπνες τεχνολογίες που ενσωματώνουν τα καινοτόμα πλυντήρια ρούχων της LG, συνδυάζετε ενεργειακή απόδοση, υψηλή φροντίδα για τα ρούχα σας και κομψό design.

Παρακάτω ακολουθούν κάποιοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την ενεργειακή απόδοση του πλυντηρίου σας, καθώς και οι λύσεις που προφέρουν τα πλυντήρια ρούχων της LG.

Η ενεργειακή απόδοση του πλυντηρίου ρούχων σας επηρεάζεται, όταν δεν σας καλύπτει η χωρητικότητα του πλυντηρίου, με αποτέλεσμα να το υπερφορτώνετε κατά τις πλύσεις

Η χωρητικότητα του πλυντηρίου ρούχων παίζει σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση ενέργειας, γι’ αυτό θα πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες σας και να συμβαδίζει με τον τρόπο ζωής σας. Για παράδειγμα, αν κατά τις πλύσεις υπερφορτώνετε το πλυντήριο σας, τότε περιορίζεται η κυκλοφορία του νερού και του απορρυπαντικού στα ρούχα σας, με αποτέλεσμα να χρειάζεται και δεύτερη πλύση, ώστε τα ρούχα να βγουν καθαρά. Η LG διαθέτει πλυντήρια ρούχων μεγάλης χωρητικότητας[2], ώστε να χρειάζονται λιγότερες πλύσεις. Επιπλέον, με την τεχνολογία TurboWash™360˚[3], πλένετε τα ρούχα σας σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό. Επίσης η τεχνολογία AI DD™ που ενσωματώνουν όλα τα LG πλυντήρια, ανιχνεύει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας ρούχων.

Η μη ακριβής δοσολογία του απορρυπαντικού κατά τις πλύσεις, μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση ενέργειας του πλυντηρίου ρούχων σας

Επιλεγμένα μοντέλα  LG πλυντηρίων ρούχων διαθέτουν την τεχνολογία ezDispense™, η οποία καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων. Έτσι δεν χρειάζεται να προστίθεται απορρυπαντικό σε κάθε πλύση.

Ένα παλιό μοντέλο πλυντηρίου ρούχων, μπορεί να επιβαρύνει την κατανάλωση ενέργειας και το περιβάλλον

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε ραγδαία βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των πλυντηρίων ρούχων λόγω της νέας περιβαλλοντικής νομοθεσίας, περιορίζοντας την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνουν τα πλυντήρια ρούχων σε κατάσταση αναμονής, γεγονός που συχνά παραβλέπετε κατά την έρευνα σας για την ιδανική αγορά πλυντηρίου ρούχων. Πλέον υπάρχει ευρεία γκάμα LG πλυντηρίων ρούχων με κορυφαία ενεργειακή απόδοση για να επιλέξετε το ιδανικό πλυντήριο που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σας.

[1] Η ενεργειακή κλάση διαφέρει ανά μοντέλο και βασίζεται στην κλίμακα ενεργειακής κλάσης της ΕΕ (A έως G)
[2] Η χωρητικότητα πλύσης διαφέρει ανά μοντέλο.
[3] Διατίθεται σε ορισμένα μοντέλα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.