Με την αγορά ενός LG TWINWash, κερδίζεις μία δωροεπιταγή έως €150 για αγορές από τα καταστήματα INTERSPORT!

0

Από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, η LG Electronics (LG) ανταμείβει τους καταναλωτές για την επιλογή τους και με την αγορά ενός πλυντηρίου ή πλυντηρίου-στεγνωτηρίου LG TWINWashTM προσφέρει μία δωροκάρτα INTERSPORT αξίας έως 150€. Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν τα μοντέλα F4J7VY2WD + F8K5XN3, FH4G1BCS2 + F8K5XN,  FH695BDH2N + F8K5XN3, FH495BDN2 + F8K5XN3, ενώ αποκλειστικά στον Κωτσόβολο θα βρείτε το FH6G1BCH2N + F8K5XN3.

Για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους χρήστες στην καθημερινότητα τους, η LG δημιούργησε το TWINWash™ το οποίο διαθέτει δύο ξεχωριστούς κάδους πλύσης (τον κύριο και το δεύτερο μικρότερο κάδο) που μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ταυτόχρονα, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να πλύνουν τα ρούχα που απαιτούν ξεχωριστές ρυθμίσεις.

Με το νέο LG TWINWash™, η ταυτόχρονη πλύση δύο φορτίων σε δύο διαφορετικούς κάδους εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια. Παράλληλα το σύστημα διπλής φόρτωσης TWINWash™ της LG μπορεί να φιλοξενήσει υφάσματα που έχουν ξεχωριστές ανάγκες πλύσης. Τα πλυντήρια και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια TWINWash™ της LG υπόσχονται ανθεκτικότητα, λιγότερους κραδασμούς και θορύβους λειτουργίας καθώς και βέλτιστη απόδοση πλύσης ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα. Το TWINWash™ Mini, δηλαδή το mini πλυντήριο με τη μορφή συρταριού, διαθέτει ειδικά προγράμματα για μικρά είδη και για ρούχα που απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία SmartThinQ™ επιτρέπει την παρακολούθηση της εξέλιξης της πλύσης από απόσταση καθώς και την κατανάλωση ενέργειας.

H παραπάνω προσφορά ισχύει για την Ελλάδα μέχρι 15/11/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ενώ οι καταναλωτές μπορούν να διεκδικήσουν το δώρο τους μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Για τη διεκδίκηση του δώρου ο καταναλωτής θα πρέπει να καλέσει στο Κέντρο Eξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 801 11 200900 (από σταθερό), 2104800564 (από κινητό) και να δώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Στη συνέχεια, ο καταναλωτής θα πρέπει να ανεβάσει σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς στο link: https://www.lg.com/gr/support/contact/chat-email/email, το οποίο θα του δοθεί και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και η αποστολή της δωροεπιταγής θα γίνεται με courier στο χώρο του.

Δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς εδώ: https://www.lg.com/gr/promotion/Promo_Twinwash_Intersport/terms.html

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.