Μια αλλιώτικη τσουλήθρα

0

Υπάρχουν φοβερά προϊόντα αλλά πραγματικά αυτό είναι τελείως διαφορετικό και σίγουρα πρωτότυπο. Αν έχεις όρεξη μπορείς να το φτιάξεις και εσύ και να μετατρέψεις τη σκάλα σου σε τσουλήθρα. Απλώς ξεδιπλώνεις την επενδυμένη βάση πάνω από τις σκάλες και ετοιμάζεσαι για μια βουτιά στο κενό. Επιπλέον το μαλακό μαξιλαράκι κάτω είναι ότι καλύτερο για μια ομαλή προσγείωση. Όταν τελειώσεις απλά διπλώνεις και το κρατάς για την επόμενη φορά που θες να νιώσεις παιδί.

Έχει λαβές που την καθιστούν εύκολη στη μεταφορά, προφυλάσσει με ασφάλεια της άκρες της, έχει αντιολισθητική λαβή από καουτσούκ, μαλακό μαξιλάρι αφρού για ασφαλή προσγείωση και τέλος διπλώνει και μένει στη θέση της με το λουρί αποθήκευσης.

The-Sliderider-Foldable-Indoor-Stairs-Slide-

Είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει για τους ανθρώπους που νιώθουν νοσταλγία για τα παιδικά τους χρόνια.Φυσικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά και μάλλον αυτοί είναι οι πιο αναμενόμενοι πελάτες αλλά γιατί να μην το αξιοποιήσουν και ενήλικοι που θέλουν να γίνουν και πάλι παιδιά;

Δυστυχώς αυτή η καταπληκτική εφεύρεση δεν έχει βγει ακόμα στο εμπόριο. Η SlideRider, όπως ονομάζεται είναι στο στάδιο του προτύπου.  Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο καθένας μας θα ήθελε να αποκτήσει μια μόλις επιτέλους είναι έτοιμη. Φυσικά, ελπίζουμε να έρθει και στην Ελλάδα.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.