Μια εκκλησία που έγινε σπίτι

0

Ψηλά ταβάνια και γοτθικού στυλ τοξωτά παράθυρα είναι μόνο μερικά από τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που θαυμάζουμε όταν μπαίνουμε σε μια τέτοια εκκλησία. Ευτυχώς, αυτή η ανακαινισμένη εκκλησία στη Νότια Καρολίνα όπου πλέον είναι σπίτι για μια οικογένεια δεν έχασε κανένα από τα δύο αυτά χαρακτηριστικά και τις στιλιστικές λεπτομέρειες.

Από τη στιγμή που μπαίνει κανείς στην είσοδο μπορεί να δει την καμπάνα της εκκλησίας, όπου έγινε δωρεά στην εκκλησία το 1902, πάνω από τη πόρτα. Τα ταβάνια έχουν ένα βαθύ καφέ χρώμα όπου τονίζει το ύψος αλλά και το μεγαλείο τους. Μια συλλογή πολυελαίων βρίσκονται από κάτω προσθέτοντας αίγλη.

1

 

Στη μία πλευρά του καθιστικού είναι το τζάκι αλλά και ένα στασίδι της εκκλησίας αλλά ο υπόλοιπος χώρος είναι ανοιχτής διάστασης δημιουργώντας το επίκεντρο για τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Η τραπεζαρία βρίσκεται δίπλα ενώ οι θολωτές οροφές συνδέονται με τη κουζίνα.

2 3 4 5

6 7

Στον πάνω όροφο υπάρχει μια περιοχή που ήταν για τους μουσικούς ενώ τώρα είναι έτσι η διάταξη του χώρου όπου πλέον υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια συμπεριλαμβανομένου και του master. Επιπλέον υπάρχουν μοναδικοί χώροι στο σπίτι συμπεριλαμβανομένου ενός κελαριού και μιας βεράντας όπου μπορεί να κάτσει όλη η οικογένεια. Τέλος, το συγκεκριμένο σπίτι αγοράστηκε από την οικογένεια έναντι  2.4 εκατομμυρίων δολαρίων και μπορούμε κυριολεκτικά να πούμε ότι είναι μαγευτικό.

9 10 11

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.