Μια πρωτοποριακή σκούπα που θα κάνει… παιχνιδάκι την ανοιξιάτικη γενική

0

Η άνοιξη είναι πλέον εδώ. Μπορεί το μυαλό σου να τρέχει σε ηλιόλουστες παραλίες και ολιγοήμερες αποδράσεις, όμως αυτό που προέχει αυτή την περίοδο είναι η κλασική γενική καθαριότητα που είθισται να γίνεται κάθε χρόνο.

Ξεκίνα από τα χαλιά

Τι περιλαμβάνει η ανοιξιάτικη γενική; Πρώτα από όλα, έχεις να φέρεις εις πέρας το ξέστρωμα και το πλύσιμο των χαλιών. Ο καθαρισμός των χαλιών, αποτελεί μια διαδικασία απαραίτητη και αναγκαία, αφενός είναι θέμα υγείας, αφετέρου όλες οι βρωμιές του χειμώνα, όπως το χώμα, η σκόνη και οι ρύποι συγκεντρώνονται στο χαλί το οποίο τις συγκρατεί. Υπάρχουν και τύποι βρωμιάς οι οποίοι δε φαίνονται και αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να ασχοληθείς περισσότερο με τη βαθιά καθαριότητα κάθε υφασμάτινης επιφάνειας. Για να μη σου φύγει η… ψυχή από την κούραση, χρειάζεσαι το σωστό εξοπλισμό. Ο απόλυτος σύμμαχος στο βαθύ καθαρισμό κάθε υφασμάτινης επιφάνειας είναι οι σκούπες SE της Kärcher, οι οποίες φέρνουν την αξιοπιστία του επαγγελματία στην υπηρεσία της καθημερινής καθαριότητας, με αποτελεσματική χρήση τόσο στο πλύσιμο των χαλιών, στην αφαίρεση πατημασιών από μοκέτες, καθώς και στο εύκολο καθάρισμα του καναπέ από κάθε είδους λεκέ.

Έπιπλα και ταπετσαρίες

Αφού ξεμπερδέψεις με τα χαλιά, ήρθε η ώρα να δεις τι άλλο μπορείς να κάνεις με την SE της Kärcher. Οι σκούπες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκούπα ξηρής – υγρής αναρρόφησης για την αφαίρεση λεπτόκοκκων ή υγρών ρύπων, ενώ είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για νοικοκυριά με μικρά παιδιά και κατοικίδια, καθώς και για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, καθώς καθαρίζουν βαθιά τις ίνες των χαλιών, τις ταπετσαρίες, τα στρώματα και τα ελαφριά έπιπλα. Επίσης, διαθέτουν και εξάρτημα χειρός, ως ειδικό εξάρτημα για τον καθαρισμό των επίπλων με ταπετσαρίες και τα καθίσματα του αυτοκινήτου.

Με πρωτοποριακή λειτουργία, η σειρά SE από την Kärcher διαθέτει δύο κάδους, έναν κάδο για το καθαρό νερό και έναν κάδο για το βρώμικο. Οι μηχανές καθαρισμού SE ψεκάζουν το καθαριστικό διαλυμένο στο νερό υπό πίεση βαθιά μέσα στις ίνες και στη συνέχεια απορροφούν το νερό μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά.

Η σειρά SE υποδέχεται και το νέο υπερμηχάνημα SE 3-18 COMPACT, το οποίο προσφέρει την απόλυτη καθαριότητα με μέγιστη ελευθερία κινήσεων χάρη στην μπαταρία 18 V και τη λειτουργία έκπλυσης για τον καθαρισμό της συσκευής.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.