Μήπως τώρα που ο καιρός άλλαξε, ήρθε η ώρα να απογειώσετε τον ύπνο σας;

0

Όταν σκεφτόμαστε στρώμα, το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στα Praktiker. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι η Praktiker Hellas, μαζί με τη Νο1 ελληνική εταιρία στρωμάτων, την Αθηναϊκή Στρωματοποιία, έχουν την ιδανική λύση για όσους ψάχνουν την απόλυτη αίσθηση ύπνου. Τα στρώματα ZENIUS – πήραν το όνομά τους από τη ΖΕΝ (ήρεμη) αίσθηση που προσφέρουν και τον GENIUS (έξυπνο) σχεδιασμό τους – είναι πλέον διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα της Praktiker σε όλη την Ελλάδα.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός των καταστημάτων, στα ~ZENIUS~ Stores, μπορείτε να ανακαλύψετε καθημερινά τη Zen αίσθηση με τον Genius σχεδιασμό. Η Praktiker έχει δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για την καλύτερη επιλογή στρώματος, ώστε ο κάθε καταναλωτής να μπορεί να απολαύσει την αξεπέραστη αισθητική τους, να βιώσει την εμπειρία αυτή και να βρει εύκολα το στρώμα που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε τον τρόπο που κοιμάστε; Τώρα είναι η ευκαιρία! Γιατί μέχρι τις 24 Οκτωβρίου θα βρείτε όλα τα ανατομικά στρώματα ZENIUS σε τιμές έως -40%.

Τα στρώματα ZENIUS διατίθενται σε 8 διαφορετικά σχέδια (~DIVINE~, ~SPIRIT~, ~HARMONY~, ~HAPPY~, ~SMILE~, ~HUG~, ~COMFY~, ~LAZY~) και κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς αυτής είναι: η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η τεχνολογία αιχμής, η ιδανική στήριξη, η αξεπέραστη άνεση, το εξαιρετικό αγκάλιασμα, η απόλυτη υγιεινή και η κορυφαία ανθεκτικότητα.

Διαθέτουν 10 χρόνια εγγύησηδιεθνείς πιστοποιήσεις κατασκευής, ενώ υπόκεινται σε εξαντλητικές δοκιμές στο πρότυπο Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D Lab) της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε είτε στο praktiker.gr/zenius, όπου υπάρχει και η δυνατότητα online παραγγελίας, είτε σ΄ ένα από τα 16 καταστήματα Praktiker.

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.