MMD Philips 241B7QGJ. Το Monitor που μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και διασφαλίζει το περιβάλλον!

0

Η MMD, η κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει την επικείμενη κυκλοφορία της οθόνης Philips 241B7QGJ Full HD. Πρόκειται για μια 24″ (23,8”) οθόνη LCD, το νέο σημείο αναφοράς για τις πράσινες οθόνες που προσφέρει στους επαγγελματίες με οικολογική συνείδηση ένα ισχυρό εργαλείο για την ενίσχυση της απόδοσης στην εργασία τους με παράλληλο σεβασμό στο περιβάλλον. Εκτός ότι είναι η πρώτη οθόνη ενεργειακής απόδοσης με πλήρη ανακυκλώσιμη συσκευασία και συμμορφωμένη με πολλαπλά διεθνή περιβαλλοντικά πρότυπα, η Philips 241B7QGJ προσφέρει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής απόδοσης και έξυπνων εργονομικών χαρακτηριστικών. Αυτά περιλαμβάνουν τις τεχνολογίες Full HD και IPS, το SmartImage, το SmartContrast, το  SmartResponse, το πρότυπο USB 3.0, τα ενσωματωμένα ηχεία και τη βάση SmartErgo, τα οποία όλα μαζί εξασφαλίζουν απόλυτη άνεση και ευκολία.

Η πιο πράσινη οθόνη του κόσμου

Η οθόνη 241B7QGJ υποστηρίζει τη μακροχρόνια δέσμευση της Philips για τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον. Η πιο πράσινη οθόνη που έχει δημιουργηθεί ποτέ, σχεδιάστηκε ειδικά για να έχει το χαμηλότερο δυνατό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Αποτελείται από ελαφρύ, 85% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση με TCO Certified Edge, και η νέα Philips 241B7QGJ είναι εντελώς απαλλαγμένη από επιβλαβείς ουσίες, όπως ο μόλυβδος, ο υδράργυρος, το αλογόνο και το PVC/BFR. Επιπλέον όλα τα πλαστικά μέρη της οθόνης, τα τμήματα του μεταλλικού σασί και τα υλικά συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμα. Έτσι, αυτή η οθόνη Philips υποστηρίζει την κυκλική οικονομία, συμβάλλοντας παράλληλα στη συγκράτηση της παγκόσμιας κατανάλωσης πόρων και όλων των σχετικών εκπομπών από τις μεταφορές. Ως αποτέλεσμα, το Green Electric Council απένειμε σε αυτή την οθόνη την πιστοποίηση οικολογικού σήματος EPEAT, πιστοποιώντας τον πράσινο σχεδιασμό και τις επιδόσεις της.

Μια βιώσιμη πύλη για την παραγωγικότητα

Οι επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους επιθυμούν την τεχνολογία που τους ταιριάζει και η Philips 241B7QGJ αποτελεί κορυφαία επιλογή με ποιότητα και άνεση εκτός από βιωσιμότητα. Η ανάλυση Full HD και το IPS panel διασφαλίζουν εξαιρετικά καθαρές, ευκρινείς εικόνες που μπορούν να προβληθούν από σχεδόν κάθε γωνία. Ένα εξαιρετικά στενό πλαίσιο εξασφαλίζει εύκολο tiling, ενώ καινοτομίες όπως SmartImage, SmartContrast, και SmartResponse εγγυώνται κορυφαία ποιότητα εικόνας και βίντεο ανά πάσα στιγμή. Και επειδή οι πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή είναι συχνά συνώνυμες με την κούραση, η Philips 241B7QGJ είναι εξοπλισμένη με αποτελεσματικές λύσεις για μεγιστοποίηση της άνεσης του χρήστη. Αυτές περιλαμβάνουν μια αντιθαμβωτική επιφάνεια χαμηλής αντανάκλασης καθώς και τη λειτουργία LowBlue και την τεχνολογία Flicker-free για καλύτερη απεικόνιση κατά την εργασία. Επιπλέον, περιλαμβάνουν μία πλήρως προσαρμόσιμη βάση SmartErgo αλλά και δυνατότητα εντοιχισμού για να μπορούν οι χρήστες να επιλέξουν τη θέση που τους ταιριάζει.

H πιο ενεργειακά αποδοτική οθόνη στον κόσμο

Η ενεργειακή απόδοση αποσκοπεί στην εξασφάλιση ενός μικρότερου αποτυπώματος άνθρακα και σε αυτόν τον τομέα, η 241B7QGJ της Philips υπερισχύει από κάθε άλλη οθόνη. Εξοπλισμένη με μια σειρά από τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, η συγκεκριμένη οθόνη προσφέρει σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας – ένα όφελος για το περιβάλλον καθώς και την τσέπη των χρηστών. Μεταξύ αυτών των τεχνολογιών χαμηλής κατανάλωσης – υψηλής απόδοσης είναι η τεχνολογία PowerSensor, η οποία αντιλαμβάνεται την παρουσία ή την απουσία του χρήστη μέσω ακίνδυνων υπέρυθρων σημάτων και μειώνει αυτόματα και αναλογικά τη φωτεινότητα της οθόνης. Αυτή η καινοτομία από μόνη της είναι υπεύθυνη για την εξοικονόμηση ενέργειας κατά 80%. Επιπλέον, η Philips 241B7QGJ διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό με οπίσθιο φωτισμό χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για βέλτιστη φωτεινότητα με ελάχιστη κατανάλωση. Επίσης, διαθέτει την τεχνολογία LightSensor που ανιχνεύει το φως του περιβάλλοντος και ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης καθώς και το διακόπτη Zero Power Switch που βάζει τέλος στη λανθάνουσα κατανάλωση ενέργειας που παρατηρείται στις συμβατικές οθόνες, ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένη. Η οθόνη καταναλώνει 11 watt που υπολογίζεται με το EnergyStar 7.0 και ο βαθμός ενέργειας A++ υπογραμμίζει ακόμα περισσότερο την απαράμιλλη ενεργειακή αποδοτικότητα της Philips 241B7QGJ.

“Η Philips είναι αφοσιωμένη να προσφέρει στους χρήστες τεχνολογία υψηλής απόδοσης που συνδυάζει την καινοτομία με τη βιωσιμότητα. Η οθόνη 241B7QGJ της Philips αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους επαγγελματίες που αναζητούν να βελτιώσουν τη παραγωγικότητά τους με έναν υπεύθυνο, οικολογικό τρόπο.” – Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management Europe MMD

Η Philips 241B7QGJ κυκλοφορεί τον Ιανουάριο 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €229.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οθόνες Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.