Μόλις 547 δολάρια κόστισε η ανακαίνιση αυτής της κουζίνας!

0

Και μόνο η λέξη «ανακαίνιση» κάνει τα μάτια πολλών να γυρίζουν ανάποδα και να νιώθουν έναν έντονο πόνο στην… τσέπη. Φυσικά υπάρχουν πάντα τα παραδείγματα που σου δείχνουν πως δεν είναι όλα δαπανηρά και μπορούν να γίνουν κάποιες κινήσεις χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι. ‘Οπως ας πούμε η μεταμόρφωση αυτής της κουζίνας που κόστισε μόλις 547 δολάρια! 

gallery-1489763231-gallery-1489682854-budget-kitchen-makeover-annie-sloan-white-chalk-paint-beijaflor-spanish-tile-stickers-2
Η Wendy Gimour και ο πεθερός της έφτιαξαν μέσα σε 30 ώρες μία καινούργια κουζίνα, μία δουλειά που κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στο blog της ThankfifiΤο μυστικό ήταν πως της έδωσαν φως. Και το έκαναν με απλό και οικονομικό τρόπο.

gallery-1489763279-gallery-1489683360-budget-kitchen-makeover-annie-sloan-white-chalk-paint-beijaflor-spanish-tile-stickers-2b
Πριν είχε παλιό πλακάκι στον τοίχο και σκούρα ντουλάπια που την έκαναν να δείχνει σκοτεινή και στενή. Η λευκή μπογιά έριξε άπλετο φως επάνω στα ντουλάπια ενώ το αυτοκόλλητο στον τοίχο, πάμφτηνο και εύκολο να μπει (το πήραν από το Beija Flor World) έκανε θαύματα! Δείτε την υπόλοιπη υπέροχη ανακαίνιση στο Thankfifi και πάρτε ιδέες!

Πηγή: Apartment Therapy

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.