Μοναδική προσφορά από την LG: Με την αγορά μιας OLED ή NanoCell τηλεόρασης δώρο άλλη μία 4K TV έως 65’’

0

Η LG Electronics (LG) προσφέρει στους καταναλωτές κινηματογραφική απόλαυση σε μεγάλες ίντσες μέσα από τη νέα προωθητική της ενέργεια που συμπεριλαμβάνει OLED και NanoCell τηλεοράσεις. Συγκεκριμένα, από τις 7 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 ή και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας OLED ή NanoCell τηλεόρασης, οι καταναλωτές παίρνουν δώρο μία επιπλέον LG τηλεόραση, entry μοντέλο 4K έως 65 ίντσες.

Στην προωθητική ενέργεια συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω μοντέλα τηλεοράσεων:

  • OLED88ZX9LA & OLED77ZX9LA με δώρο μια 65’’ τηλεόραση, entry μοντέλο 4K
  • OLED77GX6LA, OLED77CX6LA & 75NANO996NA με δώρο μια 55’’ τηλεόραση, entry μοντέλο 4K
  • 86NANO916NA, 65NANO996NA & OLED65WX9LA με δώρο μια 49’’ τηλεόραση, entry μοντέλο 4K
  • 75NANO916NA, 65NANO956NA, OLED65CX6LA, OLED65GX6LA & OLED55GX6LA με δώρο μια 43’’ τηλεόραση, entry μοντέλο 4K
  • OLED55CX6LA με δώρο μια 32’’ HD τηλεόραση

Οι OLED τηλεοράσεις χάρη στα αυτοφωτιζόμενα pixels, αποδίδουν τέλεια το απόλυτο μαύρο και δημιουργούν πιο έντονα χρώματα, προσδίδοντας βάθος στην εικόνα. Επιπλέον, διαθέτουν τον έξυπνο α9 επεξεργαστή 3ης γενιάς, που με τον αναβαθμισμένο αλγόριθμο «deep learning AI» οι εικόνες αποδίδονται με απίστευτη λεπτομέρεια που κόβουν την ανάσα και διαθέτουν καθηλωτικό ήχο. Με την πιο πρόσφατη προσθήκη των OLED Gallery (GX) τηλεοράσεων, που εφαρμόζονται απόλυτα στον τοίχο, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν ένα πραγματικό έργο τέχνης στο σαλόνι τους και να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Επιπλέον, με την απόκτηση της νέας OLED CX τηλεόρασης, το gaming γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό και τα γραφικά των παιχνιδιών αποδίδονται σε πιο υψηλή ανάλυση.

Εξίσου προηγμένα χαρακτηριστικά ενσωματώνουν και οι LG NanoCell τηλεοράσεις καθώς αναπαράγουν αληθινά χρώματα, εφαρμόζοντας νανοσωματίδια 1 nm. Ακόμη, με το Nano Black και την τεχνολογία Full Array Dimming, ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, αποδίδοντας βαθύτερο μαύρο.  Πλέον, σε ανάλυση 8K, οι Nanocell τηλεοράσεις αποδίδουν απίστευτη ποιότητα εικόνας με βελτιωμένη πιστότητα χρωμάτων.

Τέλος, και οι δύο σειρές τηλεοράσεων υποστηρίζουν το Dolby Vision HDR, την πιο δημοφιλή και προηγμένη λύση HDR που αποδίδει με ακρίβεια κινηματογραφικές εικόνες ενώ σε συνδυασμό με το Dolby Atmos φέρνουν τον κινηματογραφικό ήχο στο σπίτι, όπως ποτέ άλλοτε.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.