Μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου: Χαλαρώνοντας τα χέρια μας δημιουργώντας άνεση!

0

Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα έχει πολλές διαφορετικές λειτουργίες, αφού εκτός από χώρος μαγειρικής, χρησιμοποιείται ως χώρος εργασίας και συνάντησης της οικογένειας. Η μπαταρία κουζίνας, όταν επιλεγεί με σύνεση, μπορεί να είναι μια αξιοσημείωτη προσθήκη σε κάθε σπίτι, βελτιώνοντας σημαντικά τις καθημερινές εργασίες και την άνεση. Μια καλά σχεδιασμένη βρύση μπορεί να αποδειχθεί ένα κρίσιμο εργαλείο, χαλαρώνοντας το βάρος στα χέρια μας καθώς συμμετέχουμε σε διάφορες δραστηριότητες της κουζίνας. Η σωστή επιλογή μπαταρίας εξασφαλίζει αβίαστο έλεγχο της ροής και της θερμοκρασίας του νερού, επιτρέποντάς μας να πλένουμε αβίαστα τα πιάτα, να γεμίζουμε κατσαρόλες και να ξεπλένουμε φρούτα και λαχανικά χωρίς να καταπονούμε τα χέρια μας. Επιπλέον, τα σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως οι πτυσσόμενοι ψεκαστήρες ή η λειτουργία χωρίς αφή, το καθιστούν ακόμη πιο βολικό και υγιεινό στη χρήση.

Η νέα μπαταρία SmartControl Dual Spray, της GROHE, κορυφαίας εταιρείας παγκοσμίως για ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, ικανοποιεί αυτή την ανάγκη, αναβαθμίζοντας την εμπειρία μας στην κουζίνα!

Προηγμένες λειτουργίες για μεγαλύτερη άνεση

Με κομψή, βελτιωμένη σχεδίαση χωρίς μοχλούς ή λαβές, η μπαταρία GROHE SmartControl Dual Spray ελέγχεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να αλλάξετε την πίεση του νερού ανά πάσα στιγμή, περιστρέφοντάς την, να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού μέσω της βαλβίδας και να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο είδη ψεκασμού. Το στόμιο εξασφαλίζει πρόσβαση σε κάθε γωνία του νεροχύτη, ενώ η μαγνητική σύνδεση εγγυάται εύκολη επαναφορά και ασφαλή σύνδεση της κεφαλής ψεκασμού.

«Η εξειδίκευσή μας δεν περιορίζεται σε λύσεις μπάνιου, αλλά περιλαμβάνει και τα εξαρτήματα κουζίνας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα  προσανατολισμένα στον καταναλωτή. Με τη νέα μπαταρία GROHE SmartControl Dual Spray, καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών και προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη άνεση στην κουζίνα», δήλωσε ο Amit Asthana, Product Manager της LIXIL EMENA.

Ποικιλία σε σχέδια και χρώματα

H μπαταρία SmartControl Dual Spray διατίθεται σε ποικιλία σχεδίων για να προσαρμοστεί σε κάθε κουζίνα. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από τρία σχέδια και δύο διαφορετικά χρώματα που περιέχονται στην GROHE Colors Collection: τις Chrome και Supersteel αποχρώσεις και τις εκδοχές GROHE Minta, GROHE Essence και GROHE Zedra.

Μειώνοντας την προσπάθεια που απαιτείται για την εκτέλεση βασικών εργασιών κουζίνας, μια σωστά επιλεγμένη βρύση γίνεται ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα σε κάθε γαστρονομικό χώρο, μετατρέποντας τις καθημερινές εργασίες σε στιγμές ευκολίας και ευχαρίστησης.

Μάθετε περισσότερα στην ψηφιακή πλατφόρμα GROHE X.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.