Μπείτε σε πασχαλινό mood με τη NEF-NEF Homeware!

0

To Πάσχα σημαίνει άνοιξη και μοναδικό χρώμα και για να βάλετε το σπίτι σας σε Πασχαλινό και ανοιξιάτικο mood, ο καλύτερος προορισμός δεν είναι άλλος από την τεράστια ποικιλία λύσεων και προϊόντων που θα βρείτε στρη NEF-NEF Homeware! Οι spring / easter προτάσεις της NEF-NEF έιναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη διάθεση σας και να αισθανθείτε πιο… happy στον προπωπικό σας χώρο.

Nef Nef Pasxa 2 xalandri (1)Με μια χαρούμενη και δημιουργική δράση γεμάτη χρώμα, παιχνίδι και ανοιξιάτικη διάθεση, υποδέχεται η NEF-NEF Homeware το Πάσχα, στα δύο εταιρικά της καταστήματα στο Χαλάνδρι και τη Γλυφάδα. Το Σάββατο 20/4 και για 3 ώρες μικροί και μεγάλοι καλούνται να μοιραστούν στιγμές χαράς, να δημιουργήσουν τη λαμπάδα τους και να διακοσμήσουν τη δική τους οικολογική τσάντα με την παλέτα της άνοιξης. Η δράση είναι ανοιχτή και οι επισκέπτες θα παίρνουν μαζί τους δώρο τις δημιουργίες τους!

Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να εμπνευστούν από τις νέες τάσεις στη μόδα και το design και τη νέα Ανοιξιάτικη συλλογή NEF-NEF Homeware – που φέτος είναι πιο πλούσια από ποτέ! – να ανανεώσουν με στυλ και χρώμα κάθε χώρο του σπιτιού και να διαλέξουν τα πιο όμορφα δώρα για τους αγαπημένους τους. Σας περιμένουμε όλους & όλες, και φυσικά τους αναγνώστες σας και τα παιδιά τους, αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου, 2019 από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ., στο νέο κατάστημα NEF-NEF Homeware, Λαζαράκη 10, στη Γλυφάδα, καθώς και στο κατάστημα NEF-NEF Homeware, Αγίας Παρασκευής 27, στο Χαλάνδρι.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.