Τα must της ανακαίνισης για το σπίτι!

0

Σχεδιάζεις να ανακαινίσεις το σπίτι σου αλλά παράλληλα σκέφτεσαι να μη ξοδέψεις και πολλά χρήματα! Υπάρχει τρόπος να ανανεώσεις το σπίτι σου λοιπόν ΕΥΚΟΛΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ – ΜΕ ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΣΤΟΣ! Πώς; Πάρε μαθήματα από κάτω:

Για το σαλόνι

Αλλά και για κάθε δωμάτιο αφού αυτή η καρέκλα θα γίνει το πάθος σου. Θα τη βρεις στα Zara Home και θα την αναγνωρίσεις με την πρώτη αφού έχει ένα καθαρό και παράλληλα διακριτικό σχέδιο! Να θυμάσαι πως είναι χειροποίητη και είναι κατασκευασμένη από ζαχαροκάλαμο! Ότι πιο εντυπωσιακό θα έχεις στο σπίτι σου.

Για το σαλόνι σου

Με εκπτώσεις που αγγίζουν το 50% η NEF-NEF εμπνέει την ανανέωση του χώρου μεταφέροντας την αύρα του καλοκαιριού στη διακόσμηση, ομορφαίνοντας την κάθε στιγμή. Περιηγηθείτε στις διαφορετικές συλλογές της NEF-NEF Homeware, ανακαλύψτε τις προσφορές σε λευκά είδη που εκφράζουν τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας και του design, σε άριστη σχέση ποιότητας τιμής και απόλυτα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον και δημιουργήστε ένα περιβάλλον σχεδιασμένο για να το ζεις, να το απολαμβάνεις και να το μοιράζεσαι.

Για την κουζίνα σου

Η κουζίνα είναι ένα μέρος για να συναντήσετε φίλους και να μοιραστείτε εμπειρίες, θα είναι πάντα η καρδιά ενός σπιτιού, το πιο «ζεστό» δωμάτιο και όπου μας φέρνει στο μυαλό υπέροχες αναμνήσεις. Η ευχαρίστηση του μαγειρέματος αρχίζει στην προετοιμασία, ακολουθώντας τη διαδικασία και δεν τελειώνει στο ίδιο το φαγητό, αλλά στις στιγμές εκείνης της σπουδαίας μέρας. Η κουζίνα ακτινοβολεί την ενέργειά της στο υπόλοιπο σπίτι για αυτό και στα Zara Home μπορείτε να βρείτε μαγειρικά σκεύη για να κάνεις το μαγείρεμα απόλαυση!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.