Νέα Εποχή για το Praktiker Ταύρου

0

Μια νέα εποχή ξεκινά για το κατάστημα Praktiker στον Ταύρο που υποδέχεται πλέον τους επισκέπτες του με ανανεωμένη εικόνα, εφαρμόζοντας ένα νέο concept, σχεδιαστικά, αισθητικά και λειτουργικά, μετά από τη μεγαλύτερη επένδυση ανακατασκευής που έχει υλοποιήσει η Εταιρεία η οποία ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια.

Praktiker Ταύρου 15_Deco02
Το νέο concept περιλαμβάνει σημαντικές δημιουργικές παρεμβάσεις και αλλαγές, όπως τα shop in shops επαγγελματικών Εργαλείων, το Color Studio Praktiker που συγκεντρώνει όλες τις λύσεις χρωμάτων με την υπηρεσία ‘ανάμιξη χρωμάτων’, το ολοκαίνουριο τμήμα  «PRAKTIKER D٠E٠C٠O», ένα ξεχωριστό χώρο παρουσίασης νέας μοναδικής συλλογής προϊόντων διακόσμησης για το σπίτι και το αναβαθμισμένο Κέντρο Πατωμάτων. Επιπλέον, εμπλουτίστηκε περαιτέρω η γκάμα προϊόντων του καταστήματος με νέες κατηγορίες, ενώ εφαρμόστηκε νέα στρατηγική στην παρουσίαση των εμπορευμάτων συνολικά, σημειώθηκαν τεχνικές παρεμβάσεις σε δάπεδα, αναβάθμιση φωτισμού με εφαρμογή τεχνολογίας LED, εγκαταστάθηκαν νέα ράφια και μοντέρνα info desks, για την ευχάριστη πλοήγηση και εξυπηρέτηση των πελατών. Τέλος, εφαρμόστηκε νέα ολόφρεσκη σήμανση, σύμφωνα με τη νέα εταιρική ταυτότητα της Praktiker.

Το κατάστημα του Ταύρου είναι το 2ο χρονικά κατάστημα της εταιρίας στη χώρα, λειτουργεί από το 1993 και φιλοξενεί τα κεντρικά της γραφεία. H ανακαίνιση, πραγματοποιήθηκε εντός 5 μηνών, χρόνο-ρεκόρ για το μέγεθος και το βαθμό των αλλαγών, με τη δυναμική υποστήριξη συνεργατών και εργαζομένων και ενώ το κατάστημα λειτουργούσε κανονικά.

Praktiker Ταύρου 18_Deco72
Με μεγάλο ενθουσιασμό, η Praktiker γιορτάζει αυτή την ανανέωση με πελάτες, συνεργάτες και εργαζόμενους σε ένα ξεχωριστό δεκαήμερο γεμάτο από μουσική, κεράσματα, διασκεδαστικές δράσεις, διαγωνισμούς και μεγάλες προσφορές! Από τις 2 έως και τις 10 Ιουνίου, οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να συμμετέχουν σε:

  • Phygital δράσεις με συμμετοχή σε κλήρωση για 20 δωροεπιταγές αξίας €100

Μεγάλο Διαγωνισμό για μεγάλα δώρα σπιτιού & 100 Δώρο-Επιταγές αξίας €50                                                (για αγορές άνω των €30, με συμμετοχή σε κλήρωση)

  • Επιδείξεις προϊόντων, με ιδέες & συμβουλές για εποχικές εργασίες
  • DJ Set, Live Ραδιοφωνικές εκπομπές από το κατάστημα & εορταστικά κεράσματα

Η νέα εποχή για το Praktiker Ταύρου είναι εδώ και αυτή είναι μόνο η αρχή για την καθολική ανανέωση του δικτύου της Praktiker σε όλη την Ελλάδα.

#GiortiniAnakainisi
Praktiker, Ταύρου, Πειραιώς 176, 177 78
Περισσότερα στο praktiker.gr

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.