Νέα πλυντήρια Candy με λειτουργία ατμού για εύκολο σιδέρωμα

0

Η Candy Hellas παρουσιάζει τη νέα σειρά Πλυντηρίων και Πλυντήριο-Στεγνωτηρίων ρούχων Candy Grand’O Vita με λειτουργία ατμού που καθαρίζει σε βάθος τα ρούχα, ενώ μειώνει το ζάρωμα έως και 80% για ταχύτερο και πιο εύκολο σιδέρωμα. Με τη νέα λειτουργία, ο ατμός απελευθερώνεται στα ρούχα κατά την τελευταία φάση της πλύσης, μετά το στύψιμο και διαρκεί περίπου τριάντα λεπτά. Οι ίνες των υφασμάτων διαστέλλονται, επιτυγχάνοντας βαθύτερο καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφονται οι ζάρες. Η λειτουργία του ατμού είναι διαθέσιμη και ως ξεχωριστό πρόγραμμα στα νέα Πλυντήριο-Στεγνωτήρια Candy, προσφέροντας τη δυνατότητα να φρεσκάρονται τα ρούχα χωρίς να πλυθούν σε μόλις 30 λεπτά!

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Marketing της Candy Hellas, κ. Στέφανος Άρμπερ «Η Candy σήμερα διαθέτει την πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών πλύσης και φροντίδας ρούχων που ενσωματώνουν μοναδικές καινοτομίες σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Εξελίσσουμε διαρκώς την ευχρηστία και την αποτελεσματικότητα των συσκευών μας, για να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των καταναλωτών στο σπίτι».

Παράλληλα με τη λειτουργία ατμού και ανάλογα το μοντέλο, η νέα σειρά Candy Grand’O Vita διαθέτει ποικιλία μοναδικών καινοτομιών για έξυπνη λειτουργικότητα, αποτελεσματικό καθαρισμό και οικονομία νερού και ρεύματος.

  • Τεχνολογία ψεκασμού νερού Μix Power System Plus, η οποία ψεκάζει ενεργό μίγμα νερού και απορρυπαντικού επάνω στα ρούχα, επιταχύνοντας τη διείσδυση και τη δράση κατά 40%. Τα ρούχα πλένονται τέλεια ακόμη και με κρύο νερό (οικονομία), ενώ προσφέρεται γρήγορο πρόγραμμα πλύσης 59 λεπτών, με πιστοποίηση Α.
  • Υπερυψωμένη, μεγάλη πόρτα 35 εκατοστών, για άνετη φόρτωση και εκφόρτωση των ρούχων.
  • Τεχνολογία κινητήρα Inverter, για μέγιστη απόδοση έως Α+++-30% και χαμηλότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία της συσκευής.
  • Συνδεσιμότητα Smart Touch μέσω NFC ή/και WiFi, ένας προσωπικός βοηθός για τη μπουγάδα και τη συσκευή, στον οποίο μπορείτε να πείτε τι αντικείμενα ή υφάσματα πλένετε, τι χρώμα είναι και πόσο λερωμένα είναι και αυτός σας προτείνει το καταλληλότερο πρόγραμμα. Ταυτόχρονα η σύνδεση με το smartphone δίνει πρόσβαση σε πάνω από 40 επιπλέον εξειδικευμένα προγράμματα για ειδικά αντικείμενα (πχ σακίδια, παπούτσια κ.α.), ή λεκέδες (πχ κρασί, σοκολάτα κ.α.). Τα προγράμματα αυτά μπορούν να αποθηκευτούν στη συσκευή και να χρησιμοποιούνται όποτε κρίνεται απαραίτητο. Δείτε το σχετικό video

Η νέα σειρά Πλυντηρίων και Πλυντήριο-Στεγνωτηρίων ρούχων Candy Grand’ O Vita με λειτουργία ατμού, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και απαρτίζεται από μοντέλα χωρητικότητας 8 έως 11 κιλών. Οι ενδεικτικές τιμές διάθεσης των πλυντηρίων ξεκινάνε από €449, ενώ των πλυντήριο-στεγνωτηρίων από €569.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά Πλυντηρίων και Πλυντήριο-Στεγνωτηρίων ρούχων Candy Grand’ O Vita με λειτουργία ατμού, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.