ΝΕΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ LG ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

0

Η LG Electronics (LG) πραγματοποιεί μία νέα προωθητική ενέργεια για τα πλυντήρια ρούχων και τα πλυντήρια-στεγνωτήρια με χωρητικότητα πλύσης από 10 έως 13 κιλά. Συγκεκριμένα, από τις 20 Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου 2024 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά πλυντηρίων ρούχων και πλυντηρίων-στεγνωτηρίων LG, με χωρητικότητα πλύσης από 10 έως 13 κιλά, ο καταναλωτής παίρνει δώρο ένα υπέρδιπλο πάπλωμα.

H LG προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων πλύσης με κορυφαία ενεργειακή απόδοση, που προσφέρουν άνεση και ευκολία στο πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων. Η μεγάλη χωρητικότητα πλύσης σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, εφόσον χρειάζονται λιγότερες πλύσεις. Επιπλέον τα πλυντήρια ρούχων της LG ενσωματώνουν την τεχνολογία AI DD™[1], φροντίζοντας απαλά τα ρούχα σας. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, ο χρήστης απολαμβάνει ευκολία και άνεση. Το AI DD™ ανιχνεύει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για τα υφάσματα. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας ρούχων. Επίσης, με την τεχνολογία Steam+TM της LG, εξαλείφεται υψηλό ποσοστό[2] των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης, ενώ μέσω της λειτουργίας «Φροντίδα για τις ζάρες» το σίδερο των ρούχων σας γίνεται πιο εύκολο [3] μετά το πλύσιμο.

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία, μεγάλη χωρητικότητα τόσο σε πλύσης όσο και σε στέγνωμα και ευκολία, αφού με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού μπορείτε να  έχετε καθαρά και στεγνά ρούχα. Επίσης, εξοικονομείτε χώρο στο σπίτι σας καθώς πρόκειται για δύο συσκευές σε μία.

Επίσης επιλεγμένα μοντέλα πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG διαθέτουν την τεχνολογία ezDispense™, η οποία καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων χωρίς εσείς να χρειάζεται να προσθέτετε απορρυπαντικό σε κάθε πλύση ξεχωριστά.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις πλύσης και στεγνώματος του ρούχων της LG εξοικονομούν χρόνο και ενέργεια και συνδυάζουν κορυφαίες τεχνολογίες για την υψηλή φροντίδα των ρούχων σας.

[1] Το AI DD™ είναι διαθέσιμο σε 3 κύκλους (Βαμβακερά, Μεικτά και Εύκολο Σιδέρωμα)
[2] Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης
[3] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, με βάση το πρότυπο AATCC. Κύκλος βαμβακερών στην επιλογή «Φροντίδα για Ζάρες» (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με τον κύκλο βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον. Η «Φροντίδα για Ζάρες» είναι διαθέσιμη σε 6 κύκλους.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!