Νέα προωθητική ενέργεια για τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG

0

Η LG Electronics (LG) πραγματοποιεί μία νέα προωθητική ενέργεια για τα πλυντήρια-στεγνωτήρια. Συγκεκριμένα, από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με την αγορά πλυντηρίων-στεγνωτηρίων LG, ο καταναλωτής παίρνει δώρο[1] ένα σετ πετσέτες και ένα μπουρνούζι Guy Laroche.

H LG προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών σε πλυντήρια-στεγνωτήρια για εσάς που θέλετε να τα έχετε όλα σε μία συσκευή για να εξοικονομήσετε χώρο στο σπίτι σας και να απολαμβάνετε μοναδική ευκολία, αντικαθιστώντας δύο συσκευές σε μία. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία και μεγάλη χωρητικότητα, για να έχετε καθαρά και στεγνά ρούχα με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Συγκεκριμένα, ενσωματώνουν την τεχνολογία AI DDTM και το πλυντήριο-στεγνωτήριο μπορεί να προσδιορίσει το κατάλληλο μοτίβο πλυσίματος για κάθε φορτίο, προσφέροντας υψηλή φροντίδα για τα ρούχα σας.

Επιπλέον, μέσω της τεχνολογίας TurboWash™360˚, ολοκληρώνουν την πλύση σε μόλις 39 λεπτά[2], εξοικονομώντας χρόνο. Επίσης, η λειτουργία Steam+™, μειώνει τις ζάρες[3] στα ρούχα σας, ενώ παράλληλα η λειτουργία του ατμού διατηρεί υψηλά επίπεδα υγιεινής, εξαλείφοντας υψηλό ποσοστό[4] αλλεργιογόνων ουσιών.

Επιλεγμένα μοντέλα πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG διαθέτουν την τεχνολογία ezDispense™, η οποία καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων. Έτσι δεν χρειάζεται να προστίθεται απορρυπαντικό σε κάθε πλύση.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια- στεγνωτήρια της LG εδώ.

[1] 1 μπουρνούζι και 1 σετ πετσέτες (χέρια-πρόσωπο-σώμα) Guy Laroche, 100% βαμβάκι
[2] Η δοκιμή έγινε από την Intertek και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456: έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών με την επιλογή TurboWash (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον
[3] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, σύμφωνα με το πρότυπο AATCC. Πρόγραμμα βαμβακερών στην επιλογή «Wrinkle Care» (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με το πρόγραμμα βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον χρήσης. Η λειτουργία «Wrinkle Care» διατίθεται προαιρετικά σε 6 προγράμματα.
[4] Το πρόγραμμα Allergy Care είναι εγκεκριμένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και εξαλείφει τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης σε ποσοστό 99,9%.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!