Νέα σειρά κλιματιστικών από την Haier

0

Η Inventor Α.G. A.E., o αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Haier στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα σειρά κλιματιστικών Tundra Green τα οποία διακρίνονται για την υψηλή τεχνολογία και την εξαιρετική ενεργειακή απόδοση που προσφέρουν. Τα νέα κλιματιστικά Haier συνδυάζουν λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας με εξελιγμένα χαρακτηριστικά και κομψό σχεδιασμό, διασφαλίζοντας άριστες συνθήκες κλίματος στο χώρο και υγιεινή ατμόσφαιρα.

H νέα σειρά Tundra Green είναι πιστοποιημένη από τον οργανισμό EUROVENT για τις εκτιμήσεις απόδοσης των κλιματιστικών μονάδων, σύμφωνα µε τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, ο οποίος εγγυάται στον τελικό καταναλωτή ότι τα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά του μηχανήματος (κατανάλωση ρεύματος, απόδοση, θόρυβος κ.τ.λ.) είναι ακριβή και σύμφωνα µε τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του.

Τα κλιματιστικά Tundra Green διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία με Α+++ ενεργειακή κλάση, λειτουργία απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω Wi-Fi, καθώς και οικολογικό ψυκτικό R32 που συμβάλλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη. Τέλος, όλα τα κλιματιστικά της σειράς καλύπτονται με εγγύηση 5 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα: https://www.haieraircondition.gr/

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.