Νέα συνεργασία CPI – Govee

0

Η CPI ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Govee, μια εταιρία παγκοσμίως γνωστή για την πρωτοποριακή της γκάμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες για τον έξυπνο φωτισμό.

Η Govee έχει αναδειχθεί σε μια από τις 5 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών δημιουργώντας τις καλύτερες οπτικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες για τους χρήστες. Συγκεκριμένα, διαθέτει εντυπωσιακές και έξυπνες λύσεις φωτισμού για gaming και για διακόσμηση τόσο για οικιακή όσο και επαγγελματική χρήση σε χώρους εστίασης και φιλοξενίας. Επιπλέον, διαθέτει προϊόντα smart home & wellness, όπως αισθητήρες υγρασίας, θερμοκρασίας κ.α. κάνοντας το σπίτι «εξυπνότερο», πιο φιλόξενο και υγιεινό.

Με τη συνεργασία αυτή, η CPI εγκαινιάζει την είσοδο της στα Smart IoT products ενώ στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά του retail. Παράλληλα, οι λύσεις της Govee συνδυαστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα που διαθέτει η CPI, όπως monitors και κάμερες ασφαλείας μπορούν να αναπτύξουν περαιτέρω τη δραστηριότητά της.

Τα προϊόντα της Govee διατίθενται από τη CPI σε συνεργασία με το δίκτυο συνεργατών της στην Ελλάδα.

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.