Το νέο ψυγείο LG CENTUM SYSTEM™ ανεβάζει τον πήχη της ενεργειακής απόδοσης στην IFA 2018!

0

Η LG Electronics (LG) αναμένεται να καινοτομήσει για άλλη μια φορά με την αποκάλυψη του νέου της ψυγειοκαταψύκτη στην IFA 2018. Ο νέος καινοτόμος ψυγειοκαταψύκτης ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για την κορυφαία, στην αγορά, ενεργειακή απόδοση, την ανθεκτικότητα και για μια σειρά από χαρακτηριστικά που διευκολύνουν τον καταναλωτή. Το νέο ψυγείο της LG είναι επίσης το πρώτο στον κλάδο που διαθέτει 20ετή εγγύηση για τον εσωτερικό συμπιεστή του, ενώ με την τεχνολογία Centum System αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν ένα ψυγείο με υψηλή απόδοση που θα αντέξει στο χρόνο.

Αυτά τα οφέλη επιτυγχάνονται ενσωματώνοντας αρκετές προηγμένες τεχνολογίες για τη δημιουργία δυναμικών λύσεων προσανατολισμένων στον καταναλωτή. Η καρδιά του ψυγείου είναι ο συμπιεστής LG Inverter Linear Compressor ο οποίοςείναι 32% ενεργειακά πιο αποδοτικός από τους συμβατικούς συμπιεστές.* Αυτό μαζί με μια σειρά άλλων αποδοτικών χαρακτηριστικών επιτυγχάνουν την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας του ψυγειοκαταψύκτη και την ενεργειακή του κλάση σε A+++-40%, κάνοντας το πολύ ανώτερο από τον ανταγωνισμό. Αυτό σημαίνει ότι το ψυγείο χρησιμοποιεί 40% λιγότερη ενέργεια από τα μοντέλα με ενεργειακή κλάση A+++ και διευκολύνει περισσότερο από ποτέ την εξοικονόμηση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο προηγμένος Γραμμικός Συμπιεστής Inverter αυξάνει σημαντικά την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα. Οι αυστηρές δοκιμές που γίνονται στα προϊόντα διαπίστωσαν ότι ο συμπιεστής LG Inverter Linear Compressor που έχει χρησιμοποιηθεί στο Centum System είχε υποστεί σημαντικά λιγότερη φθορά από την καθημερινή χρήση, ενώ παράλληλα η παραγωγή θορύβου ήταν μειωμένη έως 25%.* Η ίδια έρευνα έδειξε επίσης ότι η μέση διάρκεια ζωής της τεχνολογίας του συγκεκριμένου ψυγείου είναι περίπου τα 20 χρόνια, κάτι που υπερβαίνει κατά πολύ τον ανταγωνισμό.

Στο εσωτερικό του, ο νέος ψυγειοκαταψύκτης Centum System είναι εξοπλισμένος με μια σειρά από χαρακτηριστικά που ενισχύουν τη φρεσκάδα και βοηθούν το καταναλωτή υλοποιώντας στην πράξη την πελατοκεντρική φιλοσοφία της LG. Η λειτουργία Linear Cooling™ διατηρεί τη θερμοκρασία σε ± 0,5˚C για την αποφυγή των διακυμάνσεων. Παράλληλα, οι λειτουργίες Fresh Balancer και Fresh Converter προσφέρουν στους χρήστες απλοποιημένο έλεγχο της υγρασίας και της θερμοκρασίας ώστε να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες για κάθε τύπου τροφής.Επιπλέον, με την λειτουργία DoorCooling+™ διαχέεται κρύος αέρας από την κορυφή του ψυγείου για να εξασφαλίζεται  ομοιόμορφη θερμοκρασία ακόμα και σε περιοχές που δεν φτάνει εύκολα ο αέρας όπως το ράφι της μπροστινής πόρτας. Με κομψά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με την προηγμένη εσωτερική τεχνολογία, ο ψυγειοκαταψύκτης Centum System διαθέτει εκπληκτικό μαύρο ματ χρώμα και φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η μεταλλική οθόνη αφής στο μπροστινό μέρος και το πλήρως μεταλλικά σχεδιασμένο εσωτερικό ολοκληρώνει τον σχεδιασμό προσθέτοντας μια λεπτή πινελιά μοναδικής κομψότητας.

«Η LG εργάζεται εδώ και πολύ καιρό για να αναπτύξει ένα ψυγειοκαταψύκτη που θέτει νέα πρότυπα, όχι μόνο στην εξοικονόμηση ενέργειας και την ανθεκτικότητα, αλλά και στο σχεδιασμό. Το Centum System αποτελεί το αποκορύφωμα αυτών των προσπαθειών», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics and Home Appliance & Air Solution Company. «Ο υπερσύγχρονος ψυγειοκαταψύκτης Centum System θα βοηθήσει την LG να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση της στην παγκόσμια αγορά premium ψυγείων».

Οι επισκέπτες της IFA θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο ψυγειοκαταψύκτη και πολλές ακόμα καινοτόμες οικιακές συσκευές, στο περίπτερο της LG, στο Hall 18 του Messe Berlin, από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

*******

*Σε σύγκριση με ψυγείο που διαθέτει συμβατικό παλινδρομικό συμπιεστή LG. Με βάση τη δοκιμή VDE, η οποία συγκρίνει την κατανάλωση ενέργειας και το επίπεδο θορύβου μεταξύ του μοντέλου LGE GBB530NSCXE και GBB530NSQWB. 

Δοκιμές που διεξάγονται σύμφωνα με το εσωτερικό 20ετές πρωτόκολλο της LG. Τα αποτελέσματα βασίζονται σε εργαστηριακές δοκιμές, λαμβάνοντας υπόψη τις επιταχυνόμενες και σωστές συνθήκες χρήσης. Η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής δεν αποτελεί καθόλου εγγύηση.

Μέση θερμοκρασία που επικρατεί σε όλους τους χώρους που υπάρχουν φρέσκατρόφιμα. Βασισμένο στο αποτέλεσμα UL της εσωτερικής δοκιμής της LG μέσω της διακύμανσης θερμοκρασίας του μοντέλου B607S της LGE.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.