Νέο ψυγείο ντουλάπα κάθετης διάταξης της LG με κορυφαία χαρακτηριστικά

0

Το νέο  Ψυγείο Ντουλάπα Κάθετης Διάταξης (SxS) GSLV71MCTD της LG Electronics (LG) αποτελεί μία ακόμα προσθήκη στο μεγάλος εύρος επιλογών ψυγείων – ντουλάπα που προσφέρει η LG στην ελληνική αγορά. Διακρίνεται για την ενεργειακή του κλάση D και το κομψό design του.

Η τεχνολογία NatureFRESH™ που ενσωματώνει φροντίζει να διατηρούνται φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα[1]. Επιπλέον με την τεχνολογία DoorCooling+™ επιτυγχάνεται ομοιόμορφη[2] και γρήγορη[3] ψύξη και σε συνδυασμό με την πολλαπλή ροή αέρα εξασφαλίζονται βέλτιστες θερμοκρασίες, ώστε να απολαμβάνετε φρέσκα τα αγαπημένα σας τρόφιμα και ροφήματα σε οποιοδήποτε σημείο και αν τα τοποθετήσετε μέσα στο ψυγείο σας. Η μεγάλη χωρητικότητα του ψυγείου σας επιτρέπει να φυλάτε όλα τα τρόφιμα και τα αναψυκτικά σας, χωρίς να γεμίζει ασφυκτικά η κουζίνα.

Τέλος, η μοντέρνα και κομψή σχεδίαση του ψυγείου αναβαθμίζει το στυλ της κάθε κουζίνας για να υποδέχεστε τους αγαπημένους σας κλέβοντας τις εντυπώσεις.

[1] Βασίζεται στα αποτελέσματα δοκιμών της TÜV Rheinland με τη χρήση εσωτερικής μεθόδου δοκιμών της LG για τη μέτρηση του χρόνου που χρειάστηκε για να επιτευχθεί 5% ρυθμός μείωσης βάρους του κινέζικου λάχανου στο ράφι των φρέσκων τροφίμων του μοντέλου LGE LINEARCooling GSXV91NSAE. Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει στην πραγματική χρήση.
[2] Βασίζεται στα αποτελέσματα δοκιμών της TÜV Rheinland με τη χρήση εσωτερικής μεθόδου δοκιμών της LG για τη σύγκριση του χρόνου που απαιτείται για την πτώση της θερμοκρασίας του δοχείου νερού στην άνω θήκη μεταξύ των μοντέλων DoorCooling+™ και Non-DoorCooling+™.
[3] Η λειτουργία DoorCooling+™ διακόπτεται κατά το άνοιγμα της πόρτας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.