Το νέο σετ multimedia ηχείων Logitech z533 θα σε συναρπάσει!

0

Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της γκάμας της σε οικιακά ηχεία, παρουσιάζοντας το σετ multimedia ηχείων Logitech® z533. Άλλωστε η Logitech έχει συμπληρώσει πάνω από 30 χρόνια δημιουργίας προϊόντων ήχου υψηλής ποιότητας που πραγματικά ζωντανεύουν κάθε άκουσμα, ενώ κάθε μοντέλο σχεδιάζεται και δοκιμάζεται στα τελευταίας τεχνολογίας εργαστήριά της. Στόχος; Η επίτευξη των υψηλότερων ηχητικών προδιαγραφών αλλά και η προσφορά της ιδανικής ηχητικής εμπειρίας, κάτι που και το Logitech z533 πετυχαίνει.

«Συνεχώς ακούμε από τους καταναλωτές για το πόσο ενθουσιασμένοι είναι με τα Logitech ηχεία τους, ενώ πολλές φορές μιλούν με έκπληξη σχετικά με το πόσο πραγματικά καλά είναι» σχολίασε ο Μιχάλης Δρακάτος, Cluster Manager της Logitech Hellas. «Ξέρουμε λοιπόν πως αν ακούσεις μια φορά ένα ηχείο της Logitech θα… κολλήσεις, οπότε και αυτή τη φορά, με το z533, θα συμβεί το ίδιο!»

Το σετ ηχείων θα συναρπάσει με το άφθονο μπάσο του και τις αναλυτικές υψηλές, προσφέροντας συνολικά μια μεστή ακουστική εμπειρία που θα καλύψει κάθε οικιακό δωμάτιο. Ειδικότερα, το multimedia σετ z533 θα ανεβάσει την ακουστική μας απόλαυση (μουσική, soundtrack ταινίας ή παιχνιδιού) σε άλλο επίπεδο, χάρη στα δυναμικά μπάσα του εμπρόσθιας εκτόνωσης subwoofer, με μεγάφωνα πλήρους φάσματος 2,25 ιντσών.

Ακόμη, τα z533 έχουν ένα ενσύρματο χειριστήριο ελέγχου (το οποίο μπορούμε και να τοποθετήσουμε όπου μας διευκολύνει), για άμεση πρόσβαση σε κύριες ρυθμίσεις, όπως το άνοιγμα, την στάθμη του ήχου και τα μπάσα. Παράλληλα, το χειριστήριο διαθέτει έξοδο ακουστικών όπως και μια επιπλέον είσοδο ήχου με καρφί 3,5 χιλιοστών. Εξτρά είσοδοι (καρφί 3,5 χιλιοστών και RCA) μας επιτρέπουν να συνδέσουμε οποιαδήποτε συσκευή με ανάλογη έξοδο ήχου, όπως έναν υπολογιστή, ένα tablet, μέχρι ένα smartphone, ακόμη και μια τηλεόραση.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Το σετ multimedia ηχείων Logitech z533 αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τα μέσα Ιουλίου με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €89,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.