O χειμώνας και το κρύο σας «χτυπούν» την πόρτα; Μην διστάσετε να απαντήσετε με Black Friday αγορές από τη Sani Hellas!

0

Ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών και ήδη σιγά σιγά ο υδράργυρος έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες βουτιές του. Μάλιστα, ως είθισται η αισθητή μείωση της θερμοκρασίας εννοείται ότι φέρνει μαζί της και την ενοχλητική υγρασία, η οποία μπορεί να επιδράσει αρνητικά στην υγεία μας. Δεκάδες επιστημονικές έρευνες άλλωστε έχουν αποδείξει ότι η υπερβολική υγρασία ενδέχεται να συμβάλλει στην αύξηση των αλλεργιών και της ρινίτιδας, ενώ συνδέεται με την ενίσχυση του κινδύνου για τη δημιουργία ασθματικών και καρδιαγγειακών παθήσεων, αλλά και ρευματικών παθήσεων και δερματοπαθειών. Για αυτό και κάθε χειμώνα ο στόχος μας θα πρέπει να είναι ένας… Να πετύχουμε τη καλύτερη δυνατή θέρμανση του χώρου μας με τα πιο υγιεινά, αποτελεσματικά και κυρίως οικονομικά μέσα!

Η Sani Hellas είναι μια εταιρεία που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς εδώ και 35 χρόνια έχει αναρριχηθεί στη κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού, εξειδικεύεται στις λύσεις θέρμανσης και αφύγρανσης που εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία, τεράστια αντοχή στο πέρασμα του χρόνου και μοναδική οικονομία και ευκολία στη χρήση. Ειδικότερα, τώρα που η περίοδος του Black Friday ξεκίνησε είναι νομίζουμε η καλύτερη στιγμή για να δώσετε στον προσωπικό σας χώρο την θαλπωρή και την ζεστασιά που τόσο πολύ έχετε ανάγκη εσείς και η οικογένεια σας. Μπορείτε λοιπόν να ξεκινήσετε με έναν αφυγραντήρα Kullhaus Qualis 12 L και 20 L, οι οποίοι διατίθενται στα 149 και 199 ευρώ (από τα 189 ή 259 ευρώ αντίστοιχα). Οι αφυγραντήρες Kullhaus με συμπιεστή compressor έχουν σχεδιαστεί με τρεις βασικές συνιστώσες, καθώς προσφέρουν υψηλά στάνταρ ποιότητας κατασκευής, χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση, ενώ είναι πραγματικά… αθόρυβοι! Εάν τώρα, έχετε ένα σπίτι full παγωμένο και συγχρόνως εξαιρετικά υγρό, μπορείτε στη Black Friday να προτιμήσετε έναν αφυγραντήρα με τεχνολογία ζεόλιθου, όπως είναι οι Meaco DD8I και DD8I Zambezi στα 210 και 269 ευρώ αντίστοιχα (με αρχική τιμή στα 259 ευρώ και 330 ευρώ).

Αναμφίβολα, με τις παραπάνω λύσεις σίγουρα θα στήσετε την άμυνα σας απέναντι στην υγρασία, όμως για να πετύχετε το ιδανικότερο αποτέλεσμα θέρμανσης, η Sani Hellas έχει στην τεράστια προϊοντική της γκάμα να σας προτείνει και τους θερμοπομπούς Nobo και Altlantic. Ανάλογα με το κάθε εσωτερικό χώρο που θέλετε να θερμάνετε (είστε βρίσκεστε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο εξοχικό) και ανάλογα με το πόσο είναι προστατευμένος, οι θερμοπομποί Nobo και Atlantic είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς, προσφέροντας υγιεινή λειτουργία, αισθητική αρμονία, αυξημένη ασφάλεια και χαμηλή κατανάλωση (θα πείτε για πάντα «αντίο» στους φουσκωμένους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος). Έτσι λοιπόν στις Black Friday προσφορές της Sani Hellas μπορείτε να βρείτε τα μοντέλα της Atlantic F119 CE 1500 w, F119 CE 2000 w, F119 CE 2500 w στα 79, 89 και 99 ευρώ (από 105, 115 και 139 ευρώ αντίστοιχα), ενώ η εξελιγμένη Digital σειρά F129 στα 1500 w, 2000 w, 2500 w θα την βρείτε στα 99, 111 και 125 ευρώ (από 115, 129 και 145 ευρώ αντίστοιχα). Επιπλέον, μπορείτε να προτιμήσετε και τις πάντοτε εξαιρετικά ποιοτικές λύσεις της Nobo, όπου οι NTL4T με ισχύ στα 1500 w και 2000 w θα τους βρείτε να διατίθενται στα 129 και 145 ευρώ (από 160 και 180 ευρώ αντίστοιχα), ενώ ο Nobo NUL4T 2000 w έρχεται σε μειωμένη τιμή από τα 165 στα 132 ευρώ.

Και επειδή η Sani Hellas δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στη σωστή και υγιεινή ατμόσφαιρα που υπάρχει στο χώρο σας, φροντίζει και για τον καθαρισμό του αέρα, με τους ιονιστές αέρα Kullhaus AERO και AERO+ που διατίθενται ειδικά για την Black Friday στα 199 και 239 ευρώ αντίστοιχα (από 259 και 335)!

Καθαριστής αέρα ιονιστής Kullhaus AERO προφυλασσει από αλλεργιες, ασθμα, καπνο τσιγαρου, προβληματα απο τη ρυπανση του αερα. ιονιστής αέρα χώρου για τον καθαρισμο αερα σπιτιου.

Περισσότερα για τους εξελιγμένους θερμοπομπούς, αφυγραντήρες και ιονιστές – καθαριστές που αντιπροσωπεύει η Sani Hellas μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website της εταιρείας. Στο φετινό Black Friday, κάντε το σωστό και θωρακίστε το σπίτι σας όπως πρέπει απέναντι στην υγρασία, το κρύο και την κακή ποιότητα του αέρα!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.