Ο Κωτσόβολος σε συνεργασία με τις κορυφαίες μάρκες προϊόντων και υπηρεσιών παρέχουν όλα τα απαραίτητα για τους νέους φοιτητές!

0

Η αγωνία των αποτελεσμάτων μπορεί να πέρασε, αλλά τη θέση της παίρνει το άγχος των γονιών για το νέο φοιτητικό σπίτι! «Μαμάδες ηρεμήστε», η Κωτσόβολος συμβάλει στη νέα ζωή του φοιτητή με ασυναγώνιστα φοιτητικά πακέτα με προσφορές για το νέο σπίτι και μία καινοτόμο ενέργεια μόνο για φοιτητές! Με αγορές 300€ και άνω από τον Κωτσόβολο, οι φοιτητές μπορούν να πάρουν συνολικά κουπόνια προσφορών συνολικής αξίας 500€ σε 18 κορυφαίες μάρκες ειδών πρώτης ανάγκης που θα βρουν σε όλα τα super market, στα καταστήματα Galerie de Beaute, στα καταστήματα WIND και φυσικά στον Κωτσόβολο μέσα από την πλατφόρμα του Pockee.

Αν το παιδί θα τρώει, αν θα καθαρίζει το σπίτι, αν θα περνάει καλά, αν θα τηλεφωνεί… είναι μέρος της ανησυχίας των γονιών στους πρώτους μήνες μακριά από το σπίτι. Στο πρακτικό ζήτημα έρχεται να δώσει λύση η ενέργεια της Κωτσόβολος που δίνει κουπόνια προσφορών αξίας 500€ για αγορές πολύ γνωστών ειδών και υπηρεσιών. Ο φοιτητής δεν έχει παρά να καταχωρήσει στη γνωστή πλατφόρμα Pockee τον promo κωδικό που θα παραλάβει με sms ή μέσω e-mail για να έχει πρόσβαση σε κουπόνια προσφορών που δίνουν όφελος σε επόμενη αγορά συνολικής αξίας 500€ για συμβεβλημένα καταστήματα και super markets. Η ενέργεια ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν ως τις 29/9/2018.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που έχει εξασφαλίσει η Κωτσόβολος για να συμμετάσχουν στην ενέργεια είναι, μεταξύ άλλων, πακέτα κινητής τηλεφωνίας από τη WIND και συνδρομητικής τηλεόρασης από τη WIND Vision, προϊόντα από τα καταστήματα Galerie de Beaute, κουπόνι για το e-shop Γρηγόρης, είδη προσωπικής φροντίδας, υγιεινής, όπως Always, Ariel, Fairy, Head & Shoulders, Lenor, Pantene, Viakal, τρόφιμα, όπως Μπάρμπα Στάθης, Χρυσή Ζύμη, Heinz, Kraft, Melissa, Pepsi, αλλά και επιλεγμένα είδη από την Κωτσόβολος.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη και περιγράφεται παρακάτω:

  1. Με την ολική παραλαβή της παραγγελίας από τον Κωτσόβολο αποστέλλεται γραπτό μήνυμα sms ή e-mail με το promo code του Pockee από τον Κωτσόβολο.
  2. Ο φοιτητής κατεβάζει την εφαρμογή Pockee στο κινητό του από τα Play Store ή App Store.
  3. Κατά την εγγραφή στην εφαρμογή, συμπληρώνεται ο κωδικός που έχει σταλεί με γραπτό μήνυμα (sms) ή μέσω e-mail.
  4. Μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές, ο φοιτητής λαμβάνει και τα αποκλειστικά φοιτητικά κουπόνια της ενέργειας για όλες τις παραπάνω μάρκες και καταστήματα.
  5. Αν υπάρχει λογαριασμός στο Pockee, εισάγεται ο κωδικός του promo και ο χρήστης λαμβάνει και τα αποκλειστικά κουπόνια της ενέργειας.

Παράλληλα, ο Κωτσόβολος διαθέτει μοναδικές ευκαιρίες για τον εξοπλισμό του φοιτητικού σπιτιού που αφορούν σε βασικές συσκευές οικιακής χρήσης με πακέτα, όπως κουζινάκια / φουρνάκια, μικρά ψυγεία και πλυντήρια, συνδυασμούς μικροσυσκευών, όπως τοστιέρες, βραστήρες, φρυγανιέρες και καφετιέρες, αλλά και εξοπλισμό γραφείου, όπως laptops και τηλεοράσεις με δωροεπιταγές για επόμενη αγορά Αρκεί μία επίσκεψη στο www.kotsovolos.gr και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από ένα εύρος συσκευών για το πιο λειτουργικό, φοιτητικό σπίτι.

Η ενέργειες της Κωτσόβολος έρχονται να καλύψουν πολλές από τις ανάγκες του φοιτητή για να κάνουν πιο εύκολο το ξεκίνημα της νέας του ζωής… υποστηρίζοντας «καλύτερη συσκευή, καλύτερη φοιτητική ζωή»!

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.