Ωδή στο coffee table

0

Δεν τελειώνει η αγάπη για το “coffee table”. Τα πάνω κάτω να έρθουν στη διακόσμηση, να αλλάξουν ριζικά οι κανόνες του home décor, να μένουμε πλέον σε σκηνές ως άλλοι βεδουίνοι, το συγκεκριμένο έπιπλο θα παραμείνει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, βασικό κομμάτι στο στήσιμο αλλά στην «ψυχολογία» ενός σπιτιού.

Όσες απαλές πετσέτες και να έχεις στο μπάνιο, όσα όμορφα φωτιστικά στο υπνοδωμάτιο, όσα cool accessories στην κουζίνα, το coffee table είναι η βιτρίνα του σπιτιού σου. Πέφτει μία ματιά και στην είσοδο, αλλά είναι αυτό που θα προσέξει για ώρα ο καλεσμένος, αυτό που θα τον υποδεχθεί, αυτό που θα τον κάνει να αισθανθεί καλοδεχούμενος. Είναι το πιο επικοινωνιακό έπιπλο του σπιτιού, αυτό που έφερνε και θα φέρνει κοντά τους φίλους, την οικογένεια, τον γνωστό/γνωστή που ίσως γίνει κομμάτι της ζωής σου. Είναι το μέρος όπου μοιράζεσαι μυστικά, ένα ποτήρι κρασί, μία ευτυχισμένη στιγμή, ένα δύσκολο απόγευμα.

amarant_coffee_table_spell_4_
Είναι το έπιπλο απ’ όπου ξεκινάει – κι ας μην το καταλαβαίνουμε – η διακόσμηση του σπιτιού. Μπορεί να είναι μικρό ή μεγάλο, εύκολο να το μετακινήσεις σε ένα άλλο δωμάτιο ή εντελώς μασίφ. Μπορεί να είναι ανεξάρτητο ή να δένει άψογα με το υπόλοιπο σετ επίπλων. Από γυαλί εάν προτιμάς κάτι «καθαρό», από ξύλο εάν θέλεις κάτι πιο φυσικό, ή μπορεί να συνδυάζει και τα δύο. Μπορεί να είναι τολμηρό σε σχέδιο και να «φωνάζει» την προσωπικότητα του σπιτιού και την δική σου. Από την άλλη πάλι μπορεί να είναι ο ορισμός του minimal και να είναι τόσο διακριτικό που να κερδίζει την προσοχή χωρίς καν να προσπαθεί.

sputnik_coffee_table_sander_mulder
Είτε το έχετε στο κέντρο του δωματίου και λειτουργεί και ως έργο τέχνης, είτε το θέλετε για να απλώσετε τα πόδια σας και να ακουμπήσετε την κούπα του καφέ, στην DesignIsThis θα βρείτε μία πολύ εκλεπτυσμένη ποικιλία από coffee tables που είναι ανθεκτικά, λειτουργικά και πάνω απ’ όλα μοναδικά σε έμπνευση.

111000

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.