Οι καλύτεροι τρόποι για να ζεστάνεις το σπίτι και την… καρδιά σου τα φετινά Χριστούγεννα

0

Τα Χριστούγεννα αποτελούν την ομορφότερη εποχή του χρόνου, κυρίως γιατί οι περισσότεροι από εμάς βρίσκουμε την ευκαιρία να χτίσουμε νέες αναμνήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από τις συγκεντρώσεις στο στολισμένο σπίτι, τα εορταστικά τραπέζια και τα γέλια στο καθιστικό, τα κάλαντα ή τα δώρα κάτω από το δέντρο. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να έχουμε φροντίσει ο χώρος μας να αποπνέει ζεστασιά και θαλπωρή. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε επιλέξει το κατάλληλο σύστημα θέρμανσης από την Praktiker, που θα μας ζεστάνει οικονομικά φέτος τον χειμώνα και θα εξασφαλίσει την τέλεια ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους μας μέσα στις γιορτές.

Βρισκόμαστε εν μέσω της εορταστικής περιόδου. Στα Praktiker έχουμε ήδη προμηθευτεί τα πάντα για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, τα δώρα για τους κοντινούς μας και είναι γνωστό ότι μπορούμε να βρούμε μια τεράστια γκάμα προϊόντων για να ζεστάνουμε αποτελεσματικά κάθε μικρό και μεγάλο δωμάτιο όχι μόνο τις γιορτές αλλά όλο το χρόνο. Είναι γεγονός ότι το κρύο μέσα στον χώρο δυσκολεύει πάντα την κατάσταση και το τελευταίο που επιθυμεί κάποιος στις συγκεντρώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι να «τρέμουν» από τις χαμηλές θερμοκρασίες οι φίλοι και οι συγγενείς του. Ευτυχώς, στα καταστήματα Praktiker ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει οικονομικές λύσεις για να ζεστάνει με τον καλύτερο τρόπο το γιορτινό σπίτι. Η εταιρεία έρχεται να μας δώσει όλες τις επιλογές για τη θέρμανση του σπιτιού, μέσα από μια τεράστια γκάμα συσκευών και συμπληρωματικών ειδών που μπορούν να γίνουν «συνώνυμα» της εορταστικής θαλπωρής. Στα 16 καταστήματα της Praktiker, μέσα από το praktiker.gr αλλά και το 2109940000, διατίθεται μια ευρεία γκάμα προϊόντων θέρμανσης, που θα συμπληρώσουν τέλεια το χριστουγεννιάτικο puzzle.

Οι καλύτεροι τρόποι για να ζεστάνεις το σπίτι σου τις γιορτές

Μια αρκετά δημοφιλής επιλογή για τα περισσότερα νοικοκυριά στη χώρα μας είναι τα προϊόντα ηλεκτρικής θέρμανσης. Ειδικά τώρα τις γιορτές, θα σε εξυπηρετήσουν πολύ γιατί μεταφέρονται εύκολα, ανάλογα με τις ανάγκες, και θα μπορούσαν να ζεστάνουν αποτελεσματικά έναν καλεσμένο που κρυώνει ή την οικογένειά σου την ώρα που γυρνά στο σπίτι. Στα Praktiker θα βρεις μια ευρεία γκάμα προϊόντων ηλεκτρικής θέρμανσης, όπως καλοριφέρ λαδιού, αερόθερμα, θερμοπομπούς ιδανικούς για κάλυψη μεγάλων επιφανειών, πρακτικές θερμάστρες χαλαζία, αλλά και αερόθερμα. Αν θέλεις όμως κάθε εποχή να έχεις τον έλεγχο της θερμοκρασίας στο χώρο σου, τότε μια από τις δημοφιλέστερες λύσεις είναι τα κλιματιστικά.

Κεραμικό αερόθερμο Honeywell

Καλοριφέρ Λαδιού Morris

 

Θερμάστρα Χαλαζία Life Heat Wave 2750W

Κλιματιστικό Juro Pro Oxygen Eco ΙΙ

Οι λύσεις ηλεκτρικής θέρμανσης είναι πολύ αποτελεσματικές. Εναλλακτικά, πραγματικά ζεστό σπίτι τα Χριστούγεννα, σε συνδυασμό με εξοικονόμηση ενέργειας, μπορούν επίσης να σου προσφέρουν οι σόμπες ξύλου και υγραερίου, που θα ζεστάνουν το καθιστικό, αφαιρώντας την υγρασία στα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μια επιλογή που δε θα μετανιώσεις είναι επίσης οι σόμπες Pellet, που εξασφαλίζουν εξοικονόμηση υψηλού επιπέδου.

Σόμπα Ξύλου Blist Ekonomik

Σόμπα υγραερίου Rohnson Primavera

Σόμπα Pellet Pegaso Madison 5

Προκειμένου να φτιάξεις την κατάλληλη γιορτινή ατμόσφαιρα, δε θα χρειαστείς μόνο συσκευές. Τα χαλιά και οι κουβέρτες, για παράδειγμα, είναι βασικά συστατικά που συνθέτουν τη ζεστή ατμόσφαιρα που όλοι ονειρεύονται. Στα Praktiker μπορείς να ανακαλύψεις μια μεγάλη γκάμα από χαλιά, μοκέτες, κουβέρτες, παπλώματα και κουρτίνες, που εκτός από θαλπωρή, θα προσθέσουν και μια νότα ανανέωσης στον χώρο.

Χαλί Heatset

Βρες όλες τις λύσεις θέρμανσης για τον δικό σου χώρο εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.