Οι νέες Ultra HD 4Κ τηλεοράσεις της LG δίνουν νέα διάσταση στην εμπειρία της θέασης!

0

Η νέα σειρά τηλεοράσεων Ultra HD 4K UK6750PLD της LG Electronics ξεχωρίζει για την υψηλή ευκρίνεια καθώς έχει τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από μια τηλεόραση Full HD και για τη μέγιστη φωτεινότητα χάρη στην τεχνολογία φωτεινότητας Ultra της LG. Οι νέες τηλεοράσεις είναι διαθέσιμες σε 65 (65UK6750PLD), 55 (55UK6750PLD), 50 (50UK6750PLD) και 43 ίντσες (43UK6750PLD) και χάρη στο πάνελ IPS 4K (εκτός του μοντέλου των 50 ιντσών) αποδίδουν πλούσια χρώματα και ισχυρή αντίθεση που παραμένουν σταθερά σε πιο ευρείες γωνίες θέασης. Έτσι, δίνεται σε όλους η δυνατότητα να απολαύσουν την εκπληκτική εικόνα, όπου κι αν κάθονται.

Τα νέα Ultra HD 4K μοντέλα διαθέτουν το 4K Active HDR για ακόμα πιο ρεαλιστικές σκηνές. Το HDR (High Dynamic Range) είναι το νέο πρότυπο ποιότητας εικόνας. Αποδίδει εξαιρετική λεπτομέρεια και αληθοφανή χρώματα με ευρύτερο φάσμα αντίθεσης. Η τηλεόραση UHD της LG υποστηρίζει πολλαπλά πρότυπα HDR συμπεριλαμβανομένων των HDR10 Pro και HLG Pro. Παράλληλα ο τετραπύρηνος επεξεργαστής μειώνει το θόρυβο και την απόσπαση της προσοχής, ενισχύοντας την ευκρίνεια πλησιάζοντας την ποιότητα 4Κ ακόμα και σε εικόνες χαμηλότερης ανάλυσης.

Η ποιότητα ήχου των Ultra HD τηλεοράσεων της LG είναι αντίστοιχα απολαυστική με την ποιότητα εικόνας, καθώς με την  τεχνολογία ήχου ultra surround παρέχεται μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου surround, ανεξάρτητα από τη διάταξη χώρου ή τη διαμόρφωση ηχείων μέσω ενός αλγόριθμου που ενισχύει εικονικά τα στοιχεία ύψους, μπάσου και φωνής. Αντίστοιχα, το κομψό μεταλλικό πλαίσιο καθιστά το σχέδιο τους ακόμα πιο εκθαμβωτικό και μοντέρνο, όπου σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, η τηλεόραση UHD της LG παρέχει τη βέλτιστη εμπειρία θέασης.

H webOS 3.5 Smart TV πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη στα νέα μοντέλα, κάνει την τηλεόραση απίστευτα φιλική προς τον χρήστη και έχει πρόσβαση σε έναν αστείρευτο κόσμο κορυφαίου περιεχομένου από τους πιο δημοφιλείς παρόχους στον τομέα της ψυχαγωγίας, ενώ μπορεί να απολαύσει το premium 4K HDR περιεχόμενο του Netflix.

Τέλος, για ευκολότερο έλεγχο και ταχύτερη πρόσβαση στην πλατφόρμα, η νέα σειρά τηλεοράσεων είναι Magic Remote Ready. Με την αγορά του τηλεχειριστηρίου LG Magic Remote και χάρη στη λειτουργία Magic Link ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα πάντα στην τηλεόρασή του με κινήσεις ή φωνητικές εντολές και να αποκτήσει τον έλεγχο της ψυχαγωγίας του σε λιγότερο χρόνο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.