Ολοκληρωμένες λύσεις πλύσης και στεγνώματος ρούχων από την LG

0

Καθώς είμαστε ήδη στην καρδιά του φθινοπώρου και ο καιρός αρχίζει σιγά να αλλάζει, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων, καθώς η LG Electronics (LG) διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις πλύσης και στεγνώματος που προσφέρουν άνεση και ευκολία.

Ολοκληρωμένη Λύση με δύο έξυπνες συσκευές προηγμένης τεχνολογίας: Πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων LG

Το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων γίνεται εύκολη υπόθεση για κάθε νοικοκυριό με τον συνδυασμό δύο έξυπνων συσκευών που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας – πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο από την LG.

Τα πλυντήρια ρούχων της LG ενσωματώνουν την τεχνολογία AI DD™[1], φροντίζοντας απαλά τα ρούχα σας. Χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, ο χρήστης απολαμβάνει ευκολία και άνεση. Το AI DD™ ανιχνεύει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σας ρούχων. Επίσης, με την τεχνολογία Steam+TM της LG, εξαλείφεται υψηλό ποσοστό[2] των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης, ενώ μέσω της λειτουργίας «Φροντίδα για τις ζάρες» το σίδερο των ρούχων σας γίνεται πιο εύκολο [3] μετά το πλύσιμο.

Τα στεγνωτήρια ρούχων της LG με την προηγμένη τεχνολογία DUAL Inverter Heat PumpTM , προσφέρουν απαλή φροντίδα στα ρούχα σας χάρη στην τεχνολογία της ενσωματωμένης αντλίας θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας. Επιπλέον διαθέτουν αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή. Η δυνατή ροή του νερού απομακρύνει αυτόματα το χνούδι και τη σκόνη. Έτσι αυτοκαθαρίζεται και ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Τέλος χάρη στο Smart Pairing συγχρονίζεται το LG πλυντήριο και το LG στεγνωτήριο για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία. Συγκεκριμένα το LG στεγνωτήριο μπορεί να λάβει πληροφορίες για τον κύκλο πλύσης από το LG πλυντήριο (μέσω Wi-Fi) και αυτόματα να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος, δίνοντας στα ρούχα την προστασία που τους αξίζει.

Πλυντήριο-Στεγνωτήριο: 2 συσκευές σε 1 για μία ολοκληρωμένη λύση πλυσίματος και στεγνώματος

Εσείς που θέλετε να τα έχετε όλα σε μία συσκευή, τότε αναζητήστε την ολοκληρωμένη λύση  πλυντηρίων-στεγνωτηρίων της LG, η οποία σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια. Με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG, εξοικονομείτε χώρο στο σπίτι σας και απολαμβάνετε μοναδική ευκολία, αντικαθιστώντας δύο συσκευές σε μία. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της LG διαθέτουν κορυφαία τεχνολογία και μεγάλη χωρητικότητα[4], για να έχετε καθαρά και στεγνά ρούχα με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις πλύσης και στεγνώματος του ρούχων της LG εξοικονομούν χρόνο και χώρο και συνδυάζουν κορυφαίες τεχνολογίες για την υψηλή φροντίδα των ρούχων σας.

[1] Το AI DD™ είναι διαθέσιμο σε 3 κύκλους (Βαμβακερά, Μεικτά και Εύκολο Σιδέρωμα)
[2] Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης
[3] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, με βάση το πρότυπο AATCC. Κύκλος βαμβακερών στην επιλογή «Φροντίδα για Ζάρες» (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με τον κύκλο βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον. Η «Φροντίδα για Ζάρες» είναι διαθέσιμη σε 6 κύκλους.
[4] Τα χαρακτηριστικά και η χωρητικότητα διαφέρουν ανά μοντέλο.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.