Πείτε αντίο για πάντα στις δυσάρεστες οσμές χάρη στο FreshUp και στην πρωτοποριακή τεχνολογία Bosch Plasma

0

Οι δουλειές του σπιτιού δεν τελειώνουν ποτέ και πάντα θα πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο για να περιποιηθούμε το σπίτι και τα ρούχα μας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που ζούμε υπό συνθήκες πανδημίας ψάχνουμε τους καλύτερους τρόπους για να φρεσκάρουμε και να απαλλάξουμε τα ρούχα από τις οσμές, τους ιούς και τα βακτήρια. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να καθαρίζουμε τα πάντα και ειδικά τα ρούχα μας αφού όλη μέρα κυκλοφορούμε στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στο γραφείο, στον δρόμο και φυσικά μετά θα ακουμπήσουμε στα έπιπλα του σπιτιού μας. Η συσκευή Bosch FreshUp ήρθε για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθά στην καθημερινή μας ζωή, διευκολύνοντας τη διατήρηση των ρούχων μας και των υφασμάτων του σπιτιού μας φρέσκα και ανανεωμένα, χωρίς ιούς και βακτήρια.

Βασικοί λόγοι που το FreshUp σου λύνει τα χέρια κάθε μέρα:

Το φρεσκάρισμα των υφασμάτων γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού

Μπορούμε να απομακρύνουμε τις δυσάρεστες οσμές, τους ιούς και τα βακτήρια έως και 99,9%* από τα ρούχα μας, ενώ τα φοράμε. Απλά, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είναι στεγνά. Όλοι μας θέλουμε να διατηρούμε το σπίτι καθαρό και να κρατάμε τους ιούς και τα βακτήρια μακριά.

Εξαλείφει έως και το 99,9%* των βακτηρίων και των ιών καθώς και τις οσμές

Είμαστε πλέον ξέγνοιαστες για να απολαύσουμε τις οικογενειακές μας στιγμές είτε μέσα στο σπίτι, είτε έξω από αυτό με τα ρούχα μας φρέσκα και ανανεωμένα.

Φρεσκάρει υφασμάτινα αντικείμενα που είναι δύσκολο να πλυθούν και να ανανεωθούν

Για να απομακρύνουμε τα μικρόβια και τους ιούς από τα λούτρινα, τις κουρτίνες ή ακόμα και από τα υφασμάτινα καλύμματα των επίπλων, πατάμε το κουμπί του FreshUp και απολαμβάνουμε ανανέωση και φρεσκάδα.

Το έχουμε μαζί μας παντού

Εκτός από τα ρούχα μας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη φορητή, ελαφριά συσκευή, απευθείας επάνω στην υφασμάτινη επιφάνεια του καναπέ ή στα καθίσματα του αυτοκινήτου για να έχουμε άψογο αποτέλεσμα, χωρίς οσμές, ιούς και βακτήρια.

Δεν απαιτεί χημικά ή επιβλαβείς ουσίες, κι έτσι είναι απόλυτα ασφαλές τόσο για εμάς όσο και για το περιβάλλον

Για τη χρήση τουFreshUp δεν χρειάζονται απορρυπαντικά ή χημικά. Επίσης δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον καθώς δεν παράγουμε πλαστικά απορρίμματα αφού δεν χρησιμοποιούμε καθαριστικά.

Μας κάνει οικονομία και εφαρμόζεται εύκολα

Η συσκευή έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας την ενεργειακά και οικονομικά αποδοτική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά υφάσματα όπως, μάλλινα, βαμβακερά, συνθετικά, κασμιρένια, λινά, μεταξωτά αλλά όχι σε αληθινή γούνα ή δέρμα ή σε επιφάνειες που δεν είναι υφασμάτινες. 

Είναι πολλές οι φορές που μαγειρεύουμε όσο περιμένουμε επισκέπτες και συνειδητοποιούμε ότι τα ρούχα μας έχουν πάρει τη μυρωδιά του φαγητού. Μπορούμε απλά και εύκολα να φρεσκάρουμε τα ρούχα, μετά το μαγείρεμα χωρίς να χρειαστεί να φορέσουμε καινούργια. Επίσης, γρήγορα μπορούμε να απομακρύνουμε τις οσμές του κατοικίδιού μας από τα μαξιλάρια του καναπέ, πριν έρθει στο σπίτι η παρέα μας. Εξουδετερώνουμε σε λίγα μόνο λεπτά τις οσμές, τους ιούς και τα βακτήρια έως και 99,9%* από τα υφάσματα, που πλένονται με δυσκολία, όπως μαξιλάρια, κουβέρτες και ριχτάρια. Η τεχνολογία Bosch Plasma διασπά και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τα μόρια των οσμών που προσκολλώνται στα υφάσματα και δημιουργούν τις οσμές.

Η συσκευή έχει το μέγεθος μιας θήκης γυαλιών και έτσι ανά πάσα στιγμή μπορούμε να φρεσκάρουμε τα υφάσματα στο σπίτι ή τα ρούχα μας εν κινήσει. Χωρίς νερό, χωρίς ατμό, χωρίς απορρυπαντικά ή χημικά, αλλά μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η ζωή μας γίνεται πιο απλή και εύκολη αλλά χωρίς να αποφεύγουμε τις δουλειές. Ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός και καθώς είμαστε εργαζόμενες θέλουμε πρακτικότητα και αποτελεσματικότητα. Το πιο σημαντικό είναι ότι τελικά πάντα θα υπάρχουν τρόποι και θα βρίσκονται οι λύσεις αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας λύσουν τα χέρια.

 

*Αποτελεσματικότητα ενάντια στα βακτήρια (π.χ. Staphylococci incl. MRSA and VRSA, Streptococci, Enterococci incl. VRE, E. coli bacteria incl. EHEC, EPEC, ETEC, EIEC, EAEC, ESBL/MRGN, DAEC) και στα μικρόβια (e. g. vaccinia virus, HBV, HCV, HIV, influenza H5N1, H1N1, έρπης, ιλαρά, λύσσα) που επιβεβαιώνεται από το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Hygcen στη Γερμανία, σύμφωνα με τα τεστ [2021-2948, 2021-2949; SN 32436] και [2021-2827, 2021-2828; SN 32436] που διεξήχθησαν για τον όμιλο BSH Hausgeräte GmbH. Έως και 99,9% μείωση των βακτηρίων και των μικροβίων μετά από 1 λεπτό χρήσης του FreshUp σε μεταξωτό ύφασμα και μετά από 5 λεπτά σε βαμβακερό ύφασμα. Οι οργανισμοί που χρησιμοποιήθηκαν για την αποτελεσματικότητα των τεστ: E. coli και S. aureus, τροποποιημένο Vaccinia Virus Ankara (MVA).

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.