Γέμισε ο νεροχύτης πιάτα; Tο πλυντήριο πιάτων της Whirlpool αναλαμβάνει δράση!

0

Ο πραγματικός «εφιάλτης» στην κουζίνα είναι όταν στρέφετε το βλέμμα σας στην μεριά του νεροχύτη και βλέπετε τις τεράστιες στοίβες από πιάτα, οι οποίες είναι έτοιμες να σας… καταπιούν! Δεν χρειάζεται φυσικά να στενοχωριέστε και να σας παίρνει από κάτω, καθώς ένα πλυντήριο πιάτων μπορεί εύκολα να κάνει τη δουλειά για εσάς, εύκολα και απλά. Όταν μάλιστα αυτό το πλυντήριο φέρει την ποιοτική σφραγίδα της Whirlpool, τότε δεν χρειάζεται να σκάτε για τίποτα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αράξετε και να το δείτε να κάνει τα υπόλοιπα…

Το Whirlpool WFC3C26X διαθέτει 8 προγράμματα πλύσης (αθόρυβο στους 50°C,  γρήγορο 30’ στους 50°C, Κρύσταλλα στους  45°C, ειδικό πρόγραμμα ρύθμισης ταμπλέτας, πρόγραμμα Sani Rinse για  ξέβγαλμα σε υψηλή θερμοκρασία κ.ά), ενώ παράλληλα διαθέτει την ειδική τεχνολογία 6th sense, η οποία δίνει τη δυνατότητα στο πλυντήριο πιάτων να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σας και έτσι να προσαρμόζει το καλύτερο πρόγραμμα πλύσης. Επιπλέον, η εξελιγμένη δυνατότητα MultiZone Wash 2 προσφέρει επιλογή πλύσης στο πάνω ή εντατικής πλύσης στο κάτω καλάθι για βέλτιστη εξοικονόμηση πόρων (χρόνος, ενέργεια και νερό).  Και οι ευχάριστες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς η πρόταση της Whirlpool είναι σχεδιασμένη με βάση το πρότυπο Flexi Space, που σημαίνει ότι διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα διαιρούμενα καλάθια, τα οποία προσαρμόζονται σε κάθε είδους φορτίο.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι το WFC3C26X είναι πραγματικά αθόρυβο (με μόλις 46dB επίπεδα θορύβου), ενώ ανήκει στην ενεργειακή κλάση A++ για πρόσθετη οικονομία. Το πλυντήριο πιάτων της Whirlpool το βρήκαμε στα MediaMarkt με τιμή στα 399 ευρώ και σίγουρα αποτελεί μία «επένδυση» για το μέλλον.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.