Ποιοτικές και οικονομικές αγορές στις υπαίθριες αγορές με 5 βήματα!

0

Οι υπαίθριες αγορές είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε μοναδικά είδη σε προσιτές τιμές. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ποιοτικά αντικείμενα που αξίζουν τα χρήματά σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αγοράσετε ποιοτικά και φθηνά είδη στην λαϊκή αγορά:

Πηγαίνετε νωρίς

Το πρώιμο πουλί πιάνει το σκουλήκι, και το ίδιο ισχύει και για ψώνια στην υπαίθρια αγορά. Αν φτάσετε νωρίς, έχετε την καλύτερη ευκαιρία να βρείτε ποιοτικά προϊόντα σε λογική τιμή. Οι πωλητές τείνουν να είναι πιο πρόθυμοι να διαπραγματευτούν νωρίτερα την ημέρα που το πλήθος είναι ακόμα αραιό.

Ψάξτε για «ατέλειες»

Τα ποιοτικά προϊόντα μπορεί να έχουν μικρές ατέλειες που τα καθιστούν λιγότερο ελκυστικά για άλλους αγοραστές. Ωστόσο, αυτές οι ατέλειες μπορούν επίσης να τα κάνουν πιο προσιτά. Αναζητήστε αντικείμενα με μικρές γρατσουνιές, βαθουλώματα ή αποχρωματισμούς που δεν θα επηρεάσουν τη λειτουργία ή την ελκυστικότητά τους. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε μια χαμηλότερη τιμή με βάση αυτές τις ατέλειες.

Διαπραγμάτευση

Μην φοβάστε να παζαρεύετε με πωλητές. Πολλοί πωλητές το περιμένουν και είναι πρόθυμοι να διαπραγματευτούν για τις τιμές. Ξεκινήστε με μια χαμηλότερη προσφορά και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε σε μια τιμή που τόσο εσείς όσο και ο πωλητής νιώθετε άνετα. Αλλά θυμηθείτε να είστε σεβαστικοί και ευγενικοί στις διαπραγματεύσεις σας.

Ελέγξτε για αυθεντικότητα

Οι υπαίθριες αγορές μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε vintage αντικείμενα ή αντίκες, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε για αυθεντικότητα. Εάν δεν είστε σίγουροι για την αυθεντικότητα ενός αντικειμένου, ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από τον πωλητή ή φέρτε μαζί έναν ειδικό σε αυτόν τον τομέα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε να πληρώσετε για ένα ψεύτικο ή αντίγραφο.

Να έχετε μετρητά

Πολλοί πωλητές στην υπαίθρια αγορά προτιμούν μετρητά και το να έχετε μετρητά στο χέρι μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία. Είναι καλή ιδέα να φέρετε μαζί σας έναν συνδυασμό λογαριασμών, ώστε να μπορείτε να κάνετε ακριβείς αλλαγές εάν χρειαστεί.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να βρείτε ποιοτικά είδη σε προσιτές τιμές στην υπαίθρια αγορά. Καλά ψώνια!

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.