Ποιοτικός ύπνος στην «αγκαλιά» της Hästens!

0

Ο ποιοτικός ύπνος είναι απαραίτητος για τη συνολική ευεξία και η επιλογή ενός καλού κρεβατιού και στρώματος, παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη ενός ξεκούραστου βραδινού ύπνου. Το πιο σημαντικό για μια μέρα γεμάτη ενέργεια είναι να έχουμε έναν ξεκούραστο ύπνο καθόλη τη διάρκεια της νύχτας. Αυτή είναι η αίσθηση του να ξαπλώνεις σε όλη την κληρονομιά της Hästens. Όλα τα μυστικά 172 χρόνων τεχνογνωσίας, εξειδίκευσης και ποιότητας του παγκοσμίου φήμης σουηδικού brand κατασκευής πολυτελών κρεβατιών και στρωμάτων, συνοψίζονται στο Hästens 2000Τ, ένα αληθινά χειροποίητο αριστούργημα με πρωτοποριακή σχεδίαση, επιστέγασμα μιας εξαιρετικής κληρονομιάς, που χρονολογείται από το 1852. Το Hästens 2000T είναι αποτέλεσμα μιας αέναης αναζήτησης για ιδανικό ύπνο, που αναπτύχθηκε μέσα από τη βαθιά γνώση του ανθρώπινου σώματος, τη μοναδική αντίληψη της Hästens  για τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του και βέβαια τη δεξιοτεχνία που έχουν προσφέρει πέντε γενιές, από την ίδρυση της εταιρείαςέως και σήμερα. Τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, η πρωτοποριακή σχεδίαση και η άνεση δίχως συμβιβασμούς που προσφέρει έχουν οδηγήσει τους λάτρεις του ποιοτικού ύπνου να περιγράφουν την εμπειρία που προσφέρει το Hästens 2000T σαν να αποκοιμούνται αλλά και να ξυπνούν μέσα σε μία «αγκαλιά».

Σα να ξαπλώνεις επάνω σε ένα απαλό «σύννεφο» άνεσης…

H Hästens με το καινοτόμο μοντέλο 2000T ξεπέρασε τα όρια της άνεσης στον ύπνο. Αποτελώντας εδώ και πολλές δεκαετίες μια διαχρονική αξία στον κόσμο των πολυτελών κρεβατιών, ήταν το πρώτο Hästens κρεβάτι τριών τμημάτων από φυσικά υλικά, φτιαγμένο με ελαστικό κάτω τμήμα, ένα παχύ στρώμα με ελατήρια και ένα επάνω στρώμα για ακόμη περισσότερη απαλότητα. Μέσα από τη δημιουργία του πρωτοποριακού Hästens 2000T, επιτεύχθηκε ο απόλυτος συνδυασμός βιώσιμων φυσικών υλικών, όπως οι τρίχες αλόγου, το βαμβάκι, το μαλλί και το λινάρι. Όπως συμβαίνει σε όλα τα κρεβάτια του πολυτελούς σουηδικού brand, τα φυσικά υλικά στο Hästens 2000T επιτρέπουν την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα εξασφαλίζοντας κατάλληλη θερμοκρασία για έναν άνετο ύπνο ενώ κρατά μακριά την υγρασία χάρη στη μοναδική τεχνολογία layer-on-layer.

Ο σχεδιασμός του πολυτελούς κρεβατιού Hästens 2000T διακρίνεται για την ευκαμψία του – όταν ξαπλώνετε, δημιουργείται αμέσως μια αίσθηση έλλειψης βαρύτητας, με τα σημεία πίεσης του σώματός σας να υποστηρίζονται απαλά. Έχει κατασκευαστεί με τρόπο ώστε να υποστηρίζει και να προσαρμόζεται αβίαστα στις μικροκινήσεις και αλλαγές θέσης του ανθρώπινου σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Με εμφάνιση που συνάδει πλήρως με το απαράμιλλο στιλ και το σχεδιαστικό ύφος του πολυτελούς brand, το Hästens 2000T διαθέτει λεπτομέρειες από αλουμίνιο στη βάση καθώς και διπλές πλευρικές ραφές, διατηρώντας το κομψό προφίλ του και προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα, που διασφαλίζει τη μέγιστη διάρκεια ζωής για το κρεβάτι σας.

Η υψηλών προδιαγραφών ποιότητα του Hästens 2000T είναι πολύ δύσκολο να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλο αντίστοιχο προϊόν ύπνου, εξασφαλίζοντάς του μία θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κρεβάτια παγκοσμίως.

Share it!

Γράψε το δικό σου Σχόλιο!