Πωλείται το «μυστικό» αρχοντικό της Rihanna στο Λονδίνο προς 35 εκατομμύρια ευρώ!

0

Λίγοι ήξεραν ότι η πασίγνωστη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Rihanna έμενε στο Λονδίνο. Η ίδια κράταγε καλά κρυμμένο το «μυστικό» ώστε να προστατεύσει την προσωπική της ζωή από τα φώτα των παπαράτσι. Μάλιστα, δεν έμενε σε κάποιο τυχαίο σπίτι αλλά νοίκιαζε ένα αρχοντικό στο Βόρειο Λονδίνο, το οποίο τώρα πουλάει ο ιδιοκτήτης του προς 35 εκατομμύρια ευρώ

Το υπερπολυτελές αρχοντικό διαθέτει όλα τα κομφόρ 

Χτισμένο τον 19ο αιώνα, η κατοικία των 8 υπνοδωματίων στην ακριβή συνοικία St. John’s Wood καλύπτει περίπου 2.000 τ.μ και διαθέτει γυμναστήριο, ιδιωτικό ασανσέρ και αίθουσα κινηματογράφου.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται επίσης ένας τεράστιος χώρος τραπεζαρίας, καθώς και χώρος στάθμευσης για 10 αυτοκίνητα.

rihanna λονδίνο

rihanna λονδίνο rihanna λονδίνο rihanna λονδίνο rihanna λονδίνο

Η Rihanna βρήκε σε αυτό το σπίτι την φυσιολογική ζωή που αναζητούσε

Ο μεσίτης Michael Sulkin, που είχε βοηθήσει τη Rihanna να βρει το σπίτι και που έχει αναλάβει την πώληση του τώρα, είπε στο CNN: «Είναι ένα μοναδικό σπίτι».

Ο Sulkin είπε ότι η ιδιωτικότητα που προσφέρει το ακίνητο ήταν σημαντική για την τραγουδίστρια. «Τα περισσότερα από τα σπίτια που είδε, μπορούσες να τα διαπεράσεις με το βλέμμα σου», είπε, αλλά το τελικό σπίτι της ήταν «εντελώς απομονωμένο», δίνοντάς της αυτό που αποζητούσε.

Η διαμονή της τραγουδίστριας στο Λονδίνο ήταν σχετικά άγνωστη εδώ και πολύ καιρό, αλλά έγινε ευρύτερα γνωστή όταν οι θαυμαστές της πρόσεξαν μια σακούλα από ένα τοπικό σούπερ μάρκετ σε ένα από τα stories της στο Instagram πέρυσι.

Σε αντίθεση με πολλές διασημότητες, η Rihanna προσπάθησε να ζήσει μια πολύ πιο φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο, λέει ο Sulkin.

«Ήταν εκεί για πολύ καιρό – δεν νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι ήξεραν ότι ζούσε εκεί».

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.