Πώς διαμορφώνουν τα ζευγάρια ένα μικρό υπνοδωμάτιο;

0

Εάν σχεδιάζετε ένα υπνοδωμάτιο για εσάς και τον σύντροφό σας, καθίστε ο ένας με τον άλλον και υπολογίστε τις ανάγκες σας. Δεδομένου ότι και οι δύο μπορεί να έχετε διαφορετικές προτεραιότητες για το χώρο, πιθανότατα θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε. Σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο είναι να κοιτάξετε για ένα κρεβάτι αποθήκευσης ή κάποιο χώρο αποθήκευσης κάτω από το κρεβάτι, εάν προσπαθείτε να κρατήσετε διπλάσια ποσότητα αντικειμένων σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο.

Διαβάστε παρακάτω για ιδέες διακόσμησης μικρών κρεβατοκάμαρων που θα σας βολέψουν αλλά θα κάνουν κ τον χώρο κουκλίστικο!

Προσθέστε ένα κεφαλάρι με σχέδια

Εάν έχετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο, μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βάλετε μοτίβο χωρίς να υπερισχύσετε του χώρου.

Τι πρέπει να αποθηκευτεί

Το κρεβάτι περιβάλλεται και από τις δύο πλευρές από ανοιχτά ράφια. Αντί να κάνει το κρεβάτι να φαίνεται κλειστό ή στριμωγμένο ανάμεσα σε αυτά τα δύο ράφια, ο χώρος είναι ευάερος χάρη στην έλλειψη στήριξης στα ράφια. Επιπλέον, ο έξυπνος σχεδιασμός του υπνοδωματίου επιτρέπει στα ενσωματωμένα ράφια να χρησιμεύουν ως κομοδίνα και αφήνει τα προσωπικά εφέ του ιδιοκτήτη να γίνουν διακοσμητικά, προσθέτοντας οπτικό ενδιαφέρον στο χώρο χωρίς να τον γεμίζει. Μιλάμε για πολλαπλές χρήσεις!

Χρησιμοποιήστε μια κουρτίνα για να διαχωρίσετε τον χώρο σας

Εάν το μικροσκοπικό υπνοδωμάτιό σας είναι στην πραγματικότητα ένα στούντιο ή αν είναι ο μόνος χώρος που είναι εξ ολοκλήρου δικός σας, τότε πιθανότατα θέλετε να το μεγιστοποιήσετε, ακόμα κι αν είναι αρκετά μικρό. Η προσθήκη κουρτινών είναι ένας οικονομικός και προσαρμόσιμος τρόπος για να διαχωρίσετε τον χώρο σας και να εξυπηρετήσετε πολλαπλούς σκοπούς.

Επιλέξτε ένα κεφαλάρι βιβλιοθήκης

Οι καλύτερες ιδέες σχεδίασης μικρού υπνοδωματίου είναι ιδέες που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες στο χώρο. Ένα κεφαλάρι βιβλιοθήκης κάνει ακριβώς αυτό. Χρειάζεστε ένα μέρος για να τοποθετήσετε βιβλία; Το έπιασα! Χρειάζεστε κομοδίνο; Μπορεί να αποθηκεύσει αυτό που συνήθως βάζατε στο εν λόγω τραπέζι! Χρειάζεστε κεφαλάρι; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση. Εάν θέλετε ένα κεφαλάρι, η επιλογή για ένα κεφαλάρι βιβλιοθήκης θα μπορούσε να είναι το καλύτερο.

Απλοποιήστε την χρωματική σας παλέτα

Συχνά ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχετε μια αίσθηση ηρεμίας σε έναν μικρό χώρο είναι απλοποιώντας την παλέτα χρωμάτων σας. Ακόμα κι αν τα δύο χρώματα που επιλέγετε δεν είναι ουδέτερα, ο περιορισμός σας σε αυτά τα συγκεκριμένα χρώματα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα χαλαρό περιβάλλον.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.