Πως να διατηρήσεις το σπίτι σου καθαρό όταν έχεις κατοικίδια

0

Τα κατοικίδια αποτελούν μέλη της οικογένειάς μας. Η ύπαρξή τους μέσα στο σπίτι προσφέρει αναρίθμητα οφέλη, ειδικά όταν στο χώρο διαμένουν και παιδιά. Το μόνο πρόβλημα που δημιουργείται είναι συνήθως η καθαριότητα. Τρίχες στα χαλιά και στους καναπέδες, λάσπες στα πατώματα και παιχνίδια διάσπαρτα στο χώρο είναι κάτι με το οποίο πρέπει να συμβιβαστείς. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι να διατηρήσεις το σπίτι καθαρό και να απολαμβάνεις το χρόνο με τους τετράποδούς σου φίλους περισσότερο.

Ξεσκόνισμα στα έπιπλα

Όταν έχουμε γάτα ή σκύλο, καλό είναι να ξεσκονίζουμε τα έπιπλά μας αφού έχουμε πρώτα σκουπίσει. Σε διαφορετική περίπτωση, θα κάνουμε… διπλή δουλειά, αφού οι τρίχες από το πάτωμα και τα χαλιά σύντομα θα βρεθούν πάλι επάνω στα έπιπλα.

Κρεβάτια και σκεπάσματα

Τα περισσότερα ζώα έχουν κάποιο αγαπημένο μέρος, που τους αρέσει να κοιμούνται. Μπορεί να είναι το κρεβατάκι τους, ο καναπές ή κάποια άλλη γωνιά του σπιτιού. Ο πιο εύκολος τρόπος για να κρατήσεις το σπίτι σε τάξη, είναι να τοποθετήσεις μια κουβερτούλα στο σημείο που συνηθίζουν να ξαπλώνουν. Έτσι θα προστατεύσεις το κρεβάτι ή τον καναπέ και θα την πλένεις εύκολα όταν χρειάζεται.

Τι να κάνεις με τα ρούχα

Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα είναι οι τρίχες στα ρούχα. Είναι αρκετά επίμονες όχι μόνο σε αυτά που φοράμε αλλά και στα καθαρά που βγαίνουν από το πλυντήριο. Απαραίτητο είναι να πάρεις ένα ειδικό ρολό που μαζεύει τις τρίχες των κατοικιδίων. Χρησιμοποίησέ το πάνω σου και φρόντιζε να μην βάζεις για πλύσιμο ρούχα που δεν έχεις πρώτα αφαιρέσει τις τρίχες.

Πάρε μια σκούπα προηγμένης τεχνολογίας

Στο πάτωμα και τα χαλιά γίνεται ο μεγάλος… χαμός! Γι’ αυτό μια σκούπα προηγμένης τεχνολογίας θα σου λύσει σίγουρα τα χέρια. Δοκίμασε τη Dyson V12 Detect Slim Absolute που είναι σχεδιασμένη ώστε να ανιχνεύει τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και 10microns.

· Η τεχνολογία laser ανιχνεύει τα σωματίδια σκόνης που είναι αόρατα στο μάτι, με τη βοήθεια του πράσινου laser που είναι τοποθετημένο στη μαλακή κεφαλή της, με απόλυτη ακρίβεια και στη σωστή γωνία ώστε να είναι σίγουρο πως κανένα σωματίδιο σκόνης δε θα παραμείνει στις επιφάνειες.

· Η λειτουργία Acoustic Dust Sensing επιβεβαιώνει το χρήστη πως έχει πετύχει βαθύ καθαρισμό. Η ενσωματωμένη LCD οθόνη εμφανίζει το μέγεθος και το πλήθος των σωματιδίων σκόνης, δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο τα επιστημονικά αποτελέσματα του καθαρισμού, μετρώντας τα σωματίδια σκόνης με τον piezo αισθητήρα που αυτόματα αυξάνει την απορροφητική ισχύ της σκούπας ανάλογα με τους διάφορους τύπους δαπέδων και την ποσότητα σκόνης.

· Η νέα περιστρεφόμενη anti-tangle hair screw κεφαλή απορροφά γρήγορα τις τρίχες από κάθε επιφάνεια. Ειδικότερα, η κεφαλή έχει σχήμα κώνου που περιστρέφεται συνεχώς απορροφώντας τις τρίχες κατευθείαν στον κάδο. Η λειτουργία μηχανοκίνητου καθαρισμού επιτρέπει στη σκούπα να καθαρίζει ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.