Πώς να φτιάξεις ένα ρομαντικό υπνοδωμάτιο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

0

Κάντε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεχωριστή φέτος και δείξτε την αγάπη σου διακοσμώντας την κρεβατοκάμαρα για τον αγαπημένο σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις μεγάλες αλλαγές. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι έχεις και άφησε την φαντασία σου και την έμπνευση να σε βρει στο δρόμο σου. Έχουμε μερικές ιδέες που μπορεί να βοηθήσουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

«Αποσυμπίεση» του δωματίου

 

Αυτό δεν ακούγεται πολύ ρομαντικό, αλλά δεν μπορείς να σχεδιάσεις μια ρομαντική διακόσμηση χωρίς να καθαρίσεις πρώτα τον χώρο. Βγάλε όλα όσα δεν ανήκουν εκεί. Μόλις το δωμάτιο είναι απαλλαγμένο από ακαταστασία, καθαρό και οργανωμένο, μπορείς να αρχίσεις να προσθέτεις όλες τις ειδικές λεπτομέρειες για να γίνει ρομαντικό.

Εναλλαγή σε χαμηλά φώτα

Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να μεταβείς στα χαμηλά φώτα και να κάνεις την κρεβατοκάμαρά σας να φαίνεται ρομαντική χωρίς απαραίτητα να κάνεις άλλες μεγάλες αλλαγές. Δημιούργησε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα και βάλε τον σωστό τόνο.

Διακόσμησε με κεριά

Εάν δεν θέλεις να περάσεις όλο τον κόπο να μεταβείς σε ρυθμιζόμενα φώτα, μπορείς να επιλέξεις να διακοσμήσεις με κεριά. Φώτισε το δωμάτιο, δημιούργησε εστιακά σημεία και μετάτρεψε ολόκληρο τον χώρο σε μια ρομαντική γωνιά μόνο για εσάς τους δύο. Πρόσεξε όμως πού τοποθετείς τα κεριά και θυμήσου: πρώτα η ασφάλεια.

Ρομαντική διακόσμηση τοίχου

Η διακόσμηση των τοίχων έχει τεράστιο αντίκτυπο στη συνολική εμφάνιση ενός δωματίου. Αν λοιπόν έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο, βρες έναν τρόπο να δημιουργήσεις μια ρομαντική διάθεση στην κρεβατοκάμαρα, πλαισιώνοντας μερικές φωτογραφίες σας ως ζευγάρι ή δημιουργώντας κάτι λίγο πιο πρωτότυπο, όπως αυτή η διακόσμηση τοίχου με πεταλούδα.

 

 

 

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.