Πώς να κρεμάσετε εύκολα Χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και στεφάνια

0

Τα κλασικά αξεσουάρ των Χριστουγέννων, όπως οι καταπράσινες γιρλάντες και τα στεφάνια γεμίζουν το σπίτι σας με την ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Υπάρχουν ατελείωτα μέρη στο σπίτι για να τα βάλετε. Το πρόβλημα είναι ότι το να κρεμάσετε βαριές γιρλάντες και στεφάνια είναι πρόκληση και επειδή είναι μόνο προσωρινή διακόσμηση σπιτιού, δεν θέλετε να τοποθετήσετε βίδες ή καρφιά που θα βλάψουν μόνιμα τον χώρο σας.

Για να κάνουμε την περίοδο των γιορτών σας λίγο πιο εύκολη, μοιραζόμαστε εύκολες γιορτές για το πώς να κρεμάσετε γιρλάντα χωρίς καρφιά, βίδες ή τρυπάνια. Ακόμα κι αν είστε αρχάριος DIYer, πιθανότατα έχετε τις περισσότερες από αυτές τις προμήθειες: σπάγκο, αγκίστρια, πετονιά και φερμουάρ.

Γιρλάντα με φερμουάρ

Για να δώσετε στη γιρλάντα σας μια φυσική ντραπέ εμφάνιση, χρησιμοποιήστε διαφανείς δεσμούς με φερμουάρ. Βεβαιωθείτε ότι τα φερμουάρ σας έχουν ομοιόμορφη απόσταση μεταξύ τους και ότι η γιρλάντα έχει αρκετή κλίση μεταξύ τους. Τότε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλύψετε τα φερμουάρ με τα κλαδιά της γιρλάντας ή να προσθέσετε κορδέλα. Μόλις ασφαλίσει η γιρλάντα, προσθέστε όσο ντεκόρ θέλετε: μούρα, στολίδια, κορδέλες, κουκουνάρια.

Χρησιμοποιήστε άγκιστρα

Πλαισιώστε μια πόρτα με γιρλάντα. Οι γιρλάντες είναι απατηλά βαριές και προτείνουμε εξαιρετικά μεγάλα άγκιστρα Command και πολλαπλάσια από αυτά. Χρησιμοποιήστε τα τόξα και τη διακόσμηση στρατηγικά για να κρύψετε τους γάντζους.

Κρεμάστε τη γιρλάντα γύρω από τα φωτιστικά

 

Για μια εορταστική πινελιά στην κουζίνα, το πράσινο κρέμεται πάνω από τα φωτιστικά. Βεβαιωθείτε ότι κανένα καλώδιο στη γιρλάντα δεν θα μπορούσε να χαράξει τα φινιρίσματα και χρησιμοποιήστε κορδόνι από γιούτα για να το στερεώσετε. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε γάντζους, βρείτε τα καλά αυτοκόλλητα διπλής όψεως που κολλάνε και δεν καταστρέφουν τους τοίχους.

Χρησιμοποιήστε Floral σύρμα για να διακοσμήσετε καθρέφτες

Διακοσμήστε έναν χρυσό καθρέφτη vintage με μια γιρλάντα μανόλιας. Χρησιμοποιήστε λουλουδάτο σύρμα για να στερεώσετε τη γιρλάντα γύρω από τη διακοσμητική επένδυση του καθρέφτη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ταινία διπλής όψης ή να χρησιμοποιήσετε άγκιστρα στο πίσω μέρος του καθρέφτη για επιπλέον ασφάλεια που δεν είναι ορατή.

Κρεμάστε ένα στεφάνι με πετονιά

Ένα υπερμεγέθη στεφάνι από σύρμα μοιάζει σαν να επιπλέει στον αέρα, αλλά στην πραγματικότητα, κρατιέται από ένα κομμάτι πετονιάς. Κρεμάστε τη διακόσμησή σας με σχεδόν αόρατη πετονιά και όλοι θα θαυμάζουν το αιωρούμενο έργο σας.

Χρησιμοποιήστε διακοσμητικές γραβάτες γιρλάντα

Προσθέστε ένα ποπ χρώμα στη γιρλάντα σας με διακοσμητικές γραβάτες. Αυτές οι γραβάτες καλυμμένες με ύφασμα είναι ευχάριστες στο μάτι και κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να στερεώνουν τη γιρλάντα στο κάγκελο, καθώς λειτουργούν ως στριφτό δέσιμο. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν γρατσουνιές στο ξύλο.

Φτιάξτε έναν πολυέλαιο στεφάνι

Κρεμάστε ένα στεφάνι στο κρεμαστό φωτιστικό σας χρησιμοποιώντας χοντρή, στιβαρή κορδέλα για να δημιουργήσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο πολυέλαιο. Προσέξτε να επιλέξετε ένα ελαφρύ στεφάνι, ώστε το προϋπάρχον υλικό σας να μπορεί να το υποστηρίξει εύκολα.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.