Πώς να μαγειρέψετε χωρίς κανείς να πάρει… μυρωδιά!

0

Η κουζίνα, παραδοσιακά, θεωρείται η καρδιά του σπιτιού, το κέντρο της καθημερινής ζωής της οικογένειας. Όχι άδικα, αφού στην κουζίνα, ως μέλη μιας οικογένειας επικοινωνούμε και ενισχύουμε δεσμούς αγάπης, καθώς ετοιμάζουμε κι απολαμβάνουμε το γεύμα ή το σνακ μας.

Πλέον, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες τάσεις design και λειτουργικότητας, με open space οικιακούς χώρους, η κουζίνα έχει μεταμορφωθεί από χώρο προετοιμασίας σε χώρο φιλοξενίας και ψυχαγωγίας. Αγαπημένα πρόσωπα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να γίνουν όλοι μέρος μιας δημιουργικής διαδικασίας με αποτέλεσμα που αποζημιώνει.

Οι νέοι εντοιχιζόμενοι απορροφητήρες της Samsung με προηγμένες λειτουργίες και premium σχεδιασμό, συμβάλλουν περισσότερο από ποτέ στη ενίσχυση αυτής της επικοινωνίας και σας ενθαρρύνουν να «αφήσετε την πόρτα της κουζίνας ανοιχτή». Φίλοι, συγγενείς και όλη η οικογένεια μπορούν να συμμετέχουν στην τελετουργία μαγειρέματος, χωρίς αγωνία και φόβο για ανεπιθύμητες μυρωδιές σε ρούχα και στο υπόλοιπο σπίτι.

Η ενσωματωμένη λειτουργία Touch Control προσφέρει εύκολο έλεγχο με ένα άγγιγμα αλλά και μοντέρνα αίσθηση στον χώρο της κουζίνας. Το φωτεινό LED πάνελ είναι ξεκάθαρο και ευανάγνωστο, και διαθέτει την ίδια διαισθητική οθόνη αφής όπως αυτή των smartphones, για να μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις γρήγορα και εύκολα.

Ακόμα, οι LED λαμπτήρες εξασφαλίζουν τη διανομή έντονου φωτισμού σε ολόκληρη την επιφάνεια της κουζίνας σας. Έτσι, εκτός από ευκολία στο μαγείρεμα, εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας με βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση. Παράλληλα, το ανθεκτικό φίλτρο αλουμινίου προστατεύει τον ανεμιστήρα εξαγωγής αέρα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του μηχανισμού αφού εγκλωβίζει τα λίπη και τη σκόνη, προτού αυτά κολλήσουν στο μοτέρ ή εμποδίσουν τη ροή αέρα. Το φίλτρο αλουμινίου είναι πρακτικό και εύκολο στη συντήρηση, και μπορεί να πλυθεί ακόμα και σε πλυντήριο πιάτων.

Τώρα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και τις προηγμένες λύσεις εντοιχιζόμενων οικιακών εστιών της Samsung, η κουζίνα γίνεται ο πρωταγωνιστής του σπιτιού, που σας παροτρύνει να εκφραστείτε, να απολαύσετε και να διασκεδάσετε περισσότερο με τους αγαπημένους σας, εξοικονομώντας σας κόπο, χρόνο και έννοιες, με την αδιαπραγμάτευτη εγγύηση ποιότητας της Samsung.

Για να είστε σίγουροι για την ορθή λειτουργία της οικιακής συσκευής σας και να αφιερώσετε χρόνο σε αυτά που είναι σημαντικά, η Samsung Electronics Hellas βρίσκεται στο πλευρό σας κάθε βήμα της διαδικασίας με μια σειρά after sales υπηρεσιών, που περιλαμβάνει και υπηρεσία κατ’ οίκον επισκευής, χωρίς επιβάρυνση για συσκευές που βρίσκονται εντός εγγύησης

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.