Πως να μετατρέψεις το παιδικό δωμάτιο σε έναν πανέμορφο ωκεανό

0

Τα παιδιά πάντα μαγεύονται από τα μυστήρια του ωκεανού και συχνά θέλουν να μεταφέρουν ένα κομμάτι από το βυθό στο δωμάτιό τους. Το μπλε χρώμα, τα λευκά είδη με πλάσματα της θάλασσας αλλά και τα κατάλληλα αξεσουάρ, θα μπορούσαν να προσφέρουν στο παιδί ένα περιβάλλον που θα διεγείρει τη φαντασία του, τη στιγμή που θα αποκτήσει περιβαλλοντική ευαισθησία μέσα από το παιχνίδι.

Για το λόγο αυτό, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, σχεδίασε τη νέα συλλογή BLÅVINGAD για να εμπνεύσει ενδιαφέρον για τη ζωή στον ωκεανό, που αποτελεί το σπίτι εκατοντάδων πλασμάτων. Η συλλογή βασίζεται στην πεποίθηση ότι το παιχνίδι είναι απαραίτητο για μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Η νέα σειρά είναι διασκεδαστική και κάνει κάποια μικρά βήματα προς έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

Δες, στη συνέχεια, πως να μεταμορφώσεις το χώρο του παιδιού σου

-Λούτρινα παιχνίδια σε σχήμα θαλάσσιων ζώων

Η σειρά περιλαμβάνει αρκετά λούτρινα παιχνίδια, όπως χταπόδια, δελφίνια και φάλαινες, τα οποία είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο πολυεστέρα που σε μερικά από αυτά προέρχεται από πλαστικό που έχει συλλεχθεί από τις ακτές.

-Παπλωματοθήκες που θα δώσουν χρώμα

Για να αποκτήσει το παιδικό κρεβάτι όψη ωκεανού, δες τις παπλωματοθήκες της σειράς που απεικονίζουν θαλάσσια ζώα. Σίγουρα τα παιδιά σου θα ξετρελαθούν!

-Σκηνή κρεβατιού για ατέλειωτα παιχνίδια

Το θαλάσσιο σκηνικό στο υπνοδωμάτιο μπορεί να συμπληρωθεί από τη σκηνή κρεβατιού που είναι σχεδιασμένη για να χωράει πάνω από το κρεβάτι KURA.

-Φωτιστικό χελώνα

Η νέα συλλογή, ενθαρρύνει τα παιδιά να γίνουν δημιουργικά είτε ζωγραφίζοντας στο ρολό χαρτιού ζωγραφικής της συλλογής, είτε με τα κουπ-πατ ζύμης με τα οποία μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους θαλάσσια ζώα. Επιτραπέζια παιχνίδια με καλάμια ψαρέματος βοηθούν τα παιδιά να μάθουν πως να κρατάνε τις θάλασσες και τους ωκεανούς καθαρά. Για τις βόλτες των παιδιών σας στα θαλάσσια ταξίδια, τα σακίδια πλάτης χωράνε όλα τα απαραίτητα, ειδικά τη βαμβακερή πετσέτα με κουκούλα καρχαρία που μετατρέπει την ώρα του μπάνιου και του παιχνιδιού σε περιπέτεια.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.