Πως να σας φανούν χρήσιμες οι παλιές σας δερμάτινες ζώνες

0

Οι παλιές μας δερμάτινες ζώνες μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες για να βελτιώσουμε το ντεκόρ του σπιτιού. Με μερικές επιδιορθώσεις, το δέρμα είναι ένας πολύ σικ τρόπος να ανανεώσουμε το σπίτι. Ας δούμε μερικούς τρόπους:

Τυλίξτε πράγματα με δερμάτινες ζώνες

Ένας πολύ καλό τρόπος να τακτοποιήσετε αντικείμενα όπως κουβέρτες, πετσέτες κτλ είναι να τα τυλίξετε με ζώνες. Φαίνονται πολύ περιποιημένες και εκτός από βολικές δίνουν πολύ χαρακτήρα στο σπίτι σας.

Χρησιμοποιήστε τις δερμάτινες ζώνες για να φτιάξετε όμορφα χερούλια

 

Μόνο μία δερμάτινη ζωή μπορεί να σας δώσει αρκετό δέρμα για να διακοσμήσετε διάφορα σημεία. Μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφα χερούλια και να τα τοποθετήσετε όπου θέλετε. Δείτε πόσο πιο ωραίο δείχνει τώρα το παρακάτω ξύλινο κουτί. Plus: το δέρμα που φαίνεται ταλαιπωρημένο είναι ακόμη πιο ωραίο, καθώς προσδίδει vintage αίσθηση.

δερμάτινες ζώνες

δερμάτινες ζώνες

Πολύ μίνιμαλ και εύκολη κρεμάστρα. Κόψτε τις ζώνες σε λωρίδες, βιδώστε τες στον τοίχο και περάστε από την θηλιά ένα απλό ξύλο με πιαστράκια σε σχήμα «S».

Φτιάξτε υπέροχα μπρελόκ

Ένας έξυπνος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το δέρμα που σας έμεινε από τη ζώνη είναι για να φτιάξετε τα πιο σικάτα μπρελόκ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζώνη κάθε χρώματος. Tip: Μπορείτε να κάνετε ένα μπρελόκ δώρο. Θα είναι πολύ ιδιαίτερο δώρο και ξεχωριστό.

Bonus: Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως ετικέτες για πράγματα, π.χ. για την βαλίτσα σας.

δερμάτινες ζώνες

Ο πιο μίνιμαλ σελιδοδείκτης

Αντί να βάζετε χάρτινους σελιδοδείκτες που χαλάνε γρήγορα και γλιστράνε από το βιβλίο και πέφτουν, σκεφτείτε την εναλλακτική του δερμάτινου σελιδοδείκτη. Θα σας μείνει για χρόνια, η τριβή με το χαρτί δεν θα τους αφήνει να πέφτουν και είναι … «aesthetically pleasing», χαίρεται δηλαδή κάποιος να τον κοιτάει. Θα είναι μία λύση πολύ μίνιμαλ και ιδιαίτερη. Δεν θα ξανά χάσετε ποτέ την σελίδα σας.

δερμάτινες ζώνες

 

 

 

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.