Praktiker Hellas: Ο εξειδικευμένος one-stop-shop προορισμός για Ενεργειακά Αποδοτικό Σπίτι με το πρόγραμμα Εξοικονομώ.

0

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, συμμετέχει στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ», και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη δημιουργία ενός Ενεργειακά Αποδοτικού Σπιτιού. Με το νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κατοικιών, οι επωφελούμενοι βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση του διαμερίσματος ή της πολυκατοικίας τους εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα και ενέργεια. Με τη συμμετοχή της αυτή, η εταιρεία στηρίζει ενεργά την εθνική προσπάθεια για μείωση των ενεργειακών αναγκών και την προώθηση πράσινης νοοτροπίας στο σύνολο των ελληνικών νοικοκυριών.

Συγκεκριμένα, το «Εξοικονομώ» αποτελεί μια κρατική επιδότηση που χρηματοδοτείται από την Ε.Ε και συνίσταται στην παροχή κινήτρων για παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτηριακό τομέα. Οι παρεμβάσεις που μπορούν να επιδοτηθούν είναι: αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση θερμομόνωσης, αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης/ψύξης, σύστημα ζεστού νερού με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και άλλες παρεμβάσεις (φωτοβολταϊκό σύστημα, smart home, αναβάθμιση ανελκυστήρα, κ.ά.).

Για κάθε ενδιαφερόμενο που αναζητά ενημέρωση αλλά και να βρει τις λύσεις που του ταιριάζουν, είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες  στο praktiker.gr όπου μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη διαδικασία υπαγωγής, να υπολογίσει εύκολα και γρήγορα το ποσό της επιδότησης που δικαιούται, αλλά και να έρθει σε επαφή με τους εξειδικευμένους συμβούλους της Praktiker, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας. Επιπλέον, μία λίστα συχνών ερωτήσεων με τις αντίστοιχες απαντήσεις λύνουν τις πιο βασικές απορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ».

Η Praktiker είναι ο απόλυτος one-stop-shop προορισμός στον οποίο οι κάτοχοι της απόφασης υπαγωγής στο «Εξοικονομώ» μπορούν να βρουν τα πάντα για την υλοποίηση εργασιών του προγράμματος. Η Praktiker διαθέτει στα καταστήματα και το site της μια πλούσια γκάμα προϊόντων, που καθιστούν ένα σπίτι ενεργειακά αποδοτικότερο. Υλικά θερμομόνωσης, θερμοπρόσοψης και ηχομόνωσης, ηλιακοί θερμοσίφωνες διπλής και τριπλής ενέργειας, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σε κλιματιστικά με ιονιστή και Wifi. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της εταιρείας είναι διαθέσιμοι και στα 16 φυσικά καταστήματα της, για περαιτέρω ενημέρωση και καθοδήγηση προς τους ωφελούμενους.

Παράλληλα με τις αμέτρητες επιλογές σε είδη σπιτιού, λευκές συσκευές υψηλής ενεργειακής κλάσης, smart devices και είδη που εξυπηρετούν στην ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιού, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να επισκεφθεί κανείς την Praktiker. Με ευέλικτες λύσεις χρηματοδότησης των ιδίων κεφαλαίων του «Εξοικονομώ», κορυφαία brands και δωρεάν μεταφορικά, η Praktiker παρέχει προνομιακά πακέτα εξόφλησης έως 60 δόσεις, το καινοτόμο πρόγραμμα Δ-ΟΣΗ θέλεις  για «Εξοικονομώ» χωρίς της χρήση πιστωτικής κάρτας και τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα €πιστροφή της Eurobank. Διαθέτει επιπλέον ένα μεγάλο parking ανακύκλωσης παλιών συσκευών, ενώ είναι ο πρώτος μεγάλος retailer με σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το praktiker.gr, να καλέσετε στο 210 99 40 000 ή να επισκεφθείτε ένα από τα 16 καταστήματα Praktiker.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.