«Καθρέφτη καθρεφτάκι μου… πού να σε κρεμάσω;» 7 κανόνες φενγκ σούι!

0

Είτε ασκείτε το φενγκ σούι είτε όχι, δεν υπάρχουν αμφιβολίες για τα πλεονεκτήματα μιας εξαιρετικής διάταξης δωματίου ή ενός χώρου που φαίνεται απλά να ρέει καλά. Το φενγκ σούι είναι κοινή λογική καθώς σχετίζεται με τη φυσική ροή και τη διάταξη του σπιτιού σας χωρίς ακαταστασία. Οι καθρέφτες θεωρούνται ότι έχουν την ιδιότητα να αντανακλούν (και να πολλαπλασιάζουν αποτελεσματικά) τα πράγματα στο σπίτι σας.

Λοιπόν, πώς θα καταλάβετε εάν χρησιμοποιείτε σωστά τους καθρέφτες στο σπίτι σας, σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι; Ακολουθήστε αυτούς τους κανόνες από τους ειδικούς και μπορεί να νιώσετε ότι όλα τα άσχημα vibes βγαίνουν από το κτίριο. Εξάλλου, το να βεβαιωθείτε ότι ο χώρος σας αντικατοπτρίζει αυτό που θέλετε να προσελκύσετε στη ζωή σας δεν απέχει πολύ από το να έχετε ένα καλά οργανωμένο και όμορφα διακοσμημένο σπίτι.

Τοποθετήστε τους καθρέφτες κάθετα στην μπροστινή πόρτα

Σε γενικές γραμμές, οι ειδικοί του φενγκ σούι δεν συνιστούν να τοποθετήσετε έναν καθρέφτη ακριβώς απέναντι από την μπροστινή πόρτα, αλλά μάλλον σε έναν τοίχο κάθετο σε αυτήν. Η εξώπορτα είναι πολύ σημαντική στο φενγκ σούι. Όταν κρεμάτε έναν καθρέφτη, να τον συνδέσετε με μια πρόθεση, όπως να επεκτείνετε τις ευκαιρίες στη ζωή σας.

Χρησιμοποιήστε καθρέφτες σε οποιουσδήποτε τοίχους τραπεζαρίας

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι το καλύτερο δωμάτιο για να κρεμάσετε καθρέφτες είναι η τραπεζαρία, η οποία αντιπροσωπεύει την ικανότητά σας να κρατάτε τον πλούτο – κάτι που όλοι θα θέλαμε να αντικατοπτρίζουμε λίγο περισσότερο στη ζωή μας.

Αποφύγετε τους καθρέφτες στην κουζίνα

Αντίθετα, οι κατευθυντήριες γραμμές για το φενγκ σούι γενικά συμβουλεύουν να μην τοποθετείτε καθρέφτες στην κουζίνα —ειδικά αν βρίσκονται μπροστά σε σόμπα— επειδή πιστεύεται ότι αυτή η τοποθέτηση φιλοξενεί αρνητική ενέργεια. Επομένως, αν σκέφτεστε να κάνετε μια αντικατοπτρισμένη οπίσθια όψη, ίσως θέλετε να ξανασκεφτείτε τα πράγματα.

Τοποθετήστε τους καθρέφτες απέναντι από την όμορφη θέα

Οι περισσότεροι ειδικοί θα σας προειδοποιήσουν να προσέχετε τι αντανακλά ο καθρέφτης σας τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι. Οι καθρέφτες στο φενγκ σούι είναι σαν την ασπιρίνη. «Συνταγογραφούνται” συχνά για τη θεραπεία πολλών παθήσεων. Είναι μια γρήγορη προσαρμογή όταν θέλετε να επεκτείνετε έναν χώρο και να φέρετε περισσότερο φως.» Απλώς βεβαιωθείτε ότι αντικατοπτρίζουν μια όμορφη θέα και όχι μια στοίβα από λογαριασμούς.

Κρεμάστε έναν καθρέφτη σχεδόν οπουδήποτε στο διάδρομο

Σύμφωνα με το φενγκ σούι, οι καθρέφτες που τοποθετούνται στο διάδρομο θεωρούνται γενικά ως θετικοί. Ωστόσο, όταν τοποθετούνται στο τέλος ενός διαδρόμου, μπορούν να επιβραδύνουν τη ροή ενέργειας στο σπίτι σας. Από την άλλη πλευρά, μπορούν να είναι εξαιρετικά σε προσγειώσεις μικρών σκαλοπατιών για να βοηθήσουν στη διεύρυνση του χώρου.

Κρεμάστε έναν καθρέφτη κοντά στο γραφείο σας

Ακριβώς όπως ένας καθρέφτης που αντανακλά μια στοίβα λογαριασμών μπορεί να εισαγάγει αρνητική ενέργεια, ένας καθρέφτης που βλέπει στο γραφείο σας θα λειτουργήσει εναντίον σας, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τον φόρτο εργασίας σας. Εξάλλου, κανείς δεν θέλει πραγματικά να κοιτάζει τον εαυτό του ενώ εργάζεται, σωστά;

Επιλέξτε έναν καθρέφτη στο σαλόνι

Στο σαλόνι, οι καθρέφτες πιστεύεται ότι κάνουν τις συγκεντρώσεις να αισθάνονται πιο εορταστικές, διπλασιάζοντας τον αριθμό των ανθρώπων που είναι παρόντες στο δωμάτιο. Ωστόσο, μπορούν επίσης να ενισχύσουν την κακή ενέργεια εάν οι καλεσμένοι σας είναι αρνητικοί—γι’ αυτό να προσέχετε ποιον προσκαλείτε ή πείτε ευγενικά στους καλεσμένους σας να αφήσουν το δράμα στο σπίτι.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.