Συμβατή με ΙοΤ θα είναι όλη η σειρά των Samsung Smart TV 2016

0

Η Samsung Electronics, ανακοίνωσε ότι ολόκληρη η σειρά Smart τηλεοράσεων του 2016 θα είναι IoT-ready και θα συνδέεται με την πλατφόρμα SmartThings. Η SmartThings είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν, να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τις έξυπνες συσκευές και τις υπηρεσίες του Internet of Things.

Samsung Entire 2016 Smart TV Line-Up_IoT Ready

Το IoT θα εφαρμοστεί σε όλες τις Samsung SUHD τηλεοράσεις του 2016. Έτσι η ίδια η τηλεόραση θα λειτουργεί ως διαχειριστής για ολόκληρο το έξυπνο σπίτι. Η Samsung ανέπτυξε τη δική της τεχνολογία IoT με την πλατφόρμα SmartThings για τις SUHD τηλεοράσεις του 2016.

Οι SUHD τηλεοράσεις μπορούν να συνδεθούν και να ελέγχουν τις συσκευές της Samsung και τους αισθητήρες της πλατφόρμας SmartThings, καθώς και περισσότερες από 200 άλλες συσκευές, συμβατές με τη SmartThings. Αυτές περιλαμβάνουν τα πάντα, από συνδεδεμένα φώτα και κλειδαριές έως θερμοστάτες και κάμερες, ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας συσκευών από τρίτους κατασκευαστές. Για την πλήρη υποστήριξη της συνδεσιμότητας των συσκευών με την πλατφόρμα SmartThings, απαιτείται ένας μετασχηματιστής USB της SmartThings.

Στη CES 2016 η Samsung θα παρουσιάσει το μέλλον της τηλεόρασης και θα αναδείξει τον τρόπο, με τον οποίο οι Samsung Smart τηλεοράσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της επέκτασης του οικοσυστήματος του IoT.

«Η σειρά των Smart TVs του 2016 θα προσφέρει στους καταναλωτές νέες δυνατότητες και θα παγιώσει την ηγετική θέση της Samsung στην αγορά, ως η πρώτη εταιρεία που κυκλοφορεί συμβατές τηλεοράσεις με το IoT», δήλωσε ο Hyun Suk Kim, Πρόεδρος του τμήματος Visual Display Business στη Samsung Electronics.

Samsung Entire 2016 Smart TV Line-Up_IoT Ready (2)

Η πλατφόρμα SmartThings επιτρέπει στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε όλες τις έξυπνες συσκευές τους απευθείας από το smartphone τους και την SUHD τηλεόραση. Με την εφαρμογή SmartThings, οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να συνδεθούν και να διαχειριστούν όλες τις συσκευές του έξυπνου σπιτιού τους και τις σχετικές υπηρεσίες μέσα από ένα μόνο απλό περιβάλλον χρήσης, χωρίς να χρειάζεται να διαχειριστούν μεμονωμένες συσκευές με ένα πλήθος ξεχωριστών εφαρμογών.

Με μια εξωτερική κάμερα συνδεδεμένη με τη Samsung Smart TV τους, οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν, όταν οι επισκέπτες έρχονται και να επιλέγουν να ανοίξουν την πόρτα τους, απευθείας από τον καναπέ τους. Ειδοποιήσεις από αισθητήρες κίνησης μπορούν επίσης να εμφανιστούν απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης, εάν υπάρξει κάποια κίνηση έξω από το σπίτι, παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια και ηρεμία, είτε στο σπίτι είτε μακριά.

Η εφαρμογή SmartThings Cinema Mood δημιουργεί ευκολότερα από ποτέ το τέλειο περιβάλλον home theater. Δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ρυθμίσουν αυτόματα τα πάντα, από το φωτισμό του περιβάλλοντος έως τον ήχο, ώστε να μπορούν να απολαύσουν άμεσα την καλύτερη εμπειρία θέασης ταινιών.

Κάθε SUHD TV του 2016 θα διαθέτει την τεχνολογία SmartThings, αλλά η λειτουργικότητα θα ενεργοποιείται περιφερειακά, καθώς η SmartThings θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα της πλατφόρμας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις χρήσεις της SmartThings και τις συμβατές συσκευές, μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.smartthings.com.

Για περισσότερες πληροφορίες το news.samsung.com

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.