Σας λείπει; Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε… σεντόνια με το πρόσωπό του!

0

Βρισκόμαστε σε καραντίνα και κάποιοι έχουν αρχίσει να μας λείπουν επικίνδυνα. Δεν έχετε σκεφτεί ενώ βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά και τρώτε ποπκόρν «μακάρι να ήταν εδώ και εκείνος»;. Ε, λοιπόν, τώρα θα είναι – κατά κάποιον τρόπο, τουλάχιστον. Η εταιρία Shelfies το έκανε πραγματικότητα και τώρα μπορείτε να παραγγείλετε νέα σεντόνια με …το πρόσωπό του εκτυπωμένο! 

Η εταιρία μάλιστα δεν έχει μόνο σεντόνια μα και άλλα πολλά αντικείμενα όπως μαξιλάρια και κούπες όπου μπορείτε επίσης να έχετε εκτυπωμένα τα πρόσωπα των αγαπημένων σας, για να κάνετε σετάκι!

σεντόνια με πρόσωπό

Μπορείτε να εκτυπώσετε το πρόσωπο όποιου θέλετε, εάν με τον δικό σας «τα σπάσατε». Ακόμη και του σκύλου ή της γάτας σας (που δεν θα σας προδώσουν ποτέ).

Η περιγραφή του προϊόντος στην ιστοσελίδα αναφέρει: «Σας έχουμε μερικά από τα πιο τρελά και πρωτότυπα σχέδια που έχει δει το ίντερνετ. Ανεβάστε την εικόνα που θέλετε και θα δείτε το πρόσωπο του αγαπημένου σας εκτυπωμένο στα ακόλουθα items».

Οι οδηγίες για τα σεντόνια με το πρόσωπό του είναι απλές:

  1. Επιλέξτε την φωτογραφία που θέλετε από τα αρχεία σας και ανεβάστε την.
  2. Μέσα σε 24 ώρες θα σας στείλουμε μία προεπισκόπιση του προϊόντος όπως θα είναι στην τελική μορφή του. Έτσι, θα μπορείτε να κάνετε τυχόν αλλαγές πριν αρχίσει να εκτυπώνεται.
  3. Εάν έχετε ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση custom@shelfies.com

Περνάτε σχεδόν μισή από την ζωή σας στο κρεβάτι. Ας την ζωηρέψουμε λίγο! Τα prints στα σεντόνια έχουν εγγύηση και δεν θα ξεθωριάσουν ή θα ξεφλουδίσουν ποτέ. Επίσης, η εκτύπωση θα γίνει σε υψηλή ανάλυση.

Βέβαια, η τιμές είναι λίγο τσουχτερές, καθώς το μονό σεντόνι μαζί με μαξιλαροθήκες ξεκινάει στα 170 δολάρια (Καναδά).

Δεν σας ενοχλεί η τιμή; Μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς το πρόσωπο του αγαπημένου σας σε σεντόνι ώστε να σας συντροφεύει κάθε στιγμή, εδώ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.