Sencor SPR 4000BK: Μια μαγική ηλεκτρική χύτρα που θα σου λύσει τα χέρια στην κουζίνα

0

Μπορεί την περίοδο των εορτών να βρήκες λίγο χρόνο να χαλαρώσεις, όμως η επιστροφή στη δουλειά είναι κοντά και μαζί της φέρνει μια σειρά από καθημερινές υποχρεώσεις, όπως το μαγείρεμα. Εκτός από το αιώνιο ερώτημα «τί να μαγειρέψω σήμερα», μεγάλο «αγκάθι» στη διαδικασία είναι η έλλειψη χρόνου που παρατηρείται πλέον σχεδόν σε κάθε σπίτι. Τα σύγχρονα δεδομένα απαιτούν στο πλαίσιο του νοικοκυριού να υπάρχει σύστημα, προγραμματισμός και, φυσικά, όλα εκείνα τα σκεύη που κάνουν τη ζωή ευκολότερη και κυρίως επιταχύνουν τις διαδικασίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για να μαγειρέψεις χρειάζεσαι εξοπλισμό. Είναι δυνατόν όμως να επενδύσεις σε 30 διαφορετικά σκεύη για να καλύψεις τις ανάγκες του φαγητού; Μάλλον, όχι! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δοκιμάσεις μια επαναστατική χύτρα που μπορεί να «μεταμορφωθεί» σε τηγάνι, κατσαρόλα, ατμομάγειρας, ηλεκτρική γάστρα, φούρνος και να προσφέρει τέλεια γευστικά αποτελέσματα; Αυτή είναι η στιγμή να γνωρίσεις την ηλεκτρική χύτρα ταχύτητας της Sencor SPR 4000BK.

Απλοποίησε τη διαδικασία με μια χύτρα «νέας γενιάς»

Δεν έχει σημασία αν ξυπνάς στις 6:00 για να ετοιμάσεις φαγητό για τα παιδιά ή αν τα μεσάνυχτα σε βρίσκουν πάνω από την κατσαρόλα να στριφογυρίζεις με μαεστρία την κουτάλα. Άνθρωπος είσαι και χρειάζεται να πάρεις μια «ανάσα», όταν γυρνάς από τη δουλειά, και να μην σπαταλάς άλλες 3 ώρες στην προετοιμασία του γεύματος που θα μπει στο καθημερινό τραπέζι. H ηλεκτρική χύτρα της Sencor αποτελεί ένα σκεύος που σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα, απλοποιώντας σημαντικά τη διαδικασία του μαγειρέματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις διαθέσιμα τα απαιτούμενα υλικά για το φαγητό της ημέρας και η Sencor SPR 4000BK θα κάνει τα υπόλοιπα.

Τέλεια γεύματα στο μισό χρόνο

Από την πρώτη φορά που θα τη χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις ότι μοιάζει περισσότερο με «μαγική κατσαρόλα» παρά με μια συμβατική χύτρα. Η διαδικασία προετοιμασίας του φαγητού είναι αυτόματη, χωρίς εσύ να χρειάζεται να είσαι πάνω από την συσκευή, τη στιγμή που έχεις ανάγκη απλώς από λίγη ξεκούραση ή βιάζεσαι να ετοιμαστείς για τη δουλειά το πρωί. Η Sencor έχει εξοπλίσει την ηλεκτρική της χύτρα με 15 προεπιλεγμένα προγράμματα και ψηφιακή οθόνη LED που θα σου προσφέρουν απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Η συσκευή λειτουργεί όπως θα λειτουργούσαν πολλά διαφορετικά σκεύη μαζί, ενώ μαγειρεύει στο μισό χρόνο χωρίς να επηρεάζει τη γεύση, όπως οι περισσότερες χύτρες.

Απόλυτη ελευθερία στο μαγείρεμα και οικονομία

Παράλληλα, η Sencor SPR 4000BK σου επιτρέπει να μαγειρεύεις πιο υγιεινά με ελάχιστο λάδι, αποτελώντας έναν πιστό «σύμμαχο» και τις περιόδους που κάνεις δίαιτα. Έρχεται με αντικολλητικό σκεύος ωφέλιμης χωρητικότητας 4 lt και διατηρεί το φαγητό ζεστό για 24 ώρες. Πρόκειται για μια λειτουργία εξαιρετικά χρήσιμη στην περίπτωση που τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας γυρνούν στο σπίτι νωρίτερα από εσένα και πρέπει να σερβιριστούν χωρίς να αναστατώσουν την κουζίνα.

Πρόκειται για μια συσκευή που θα σου λύσει τα χέρια, αφού μπορείς να μαγειρέψεις πανεύκολα ακόμη και όσπρια χωρίς να τα μουλιάσεις ή να παρασκευάσεις λαχταριστά γεύματα από σκληρά κρέατα. Η διαφορά δε θα φανεί μόνο στο χρόνο που θα εξοικονομήσεις, αλλά και στην τσέπη σου. Η ταχύτητα της Sencor SPR 4000BK, άλλωστε, σου δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσεις ενέργεια από το μαγείρεμα σε μια περίοδο που κάθε κιλοβατώρα μετράει. Σημαντικό πλεονέκτημα επίσης είναι ότι δε χρειάζεται να ανησυχείς για το πλύσιμο που ακολουθεί το μαγείρεμα, αφού η θαυματουργή ηλεκτρική χύτρα στης Sencor μπαίνει απλώς στο πλυντήριο πιάτων, απαλλάσσοντας το χρήστη από ακόμα μια… αγγαρεία.

Στην Ελλάδα τις ηλεκτρικές συσκευές Sencor διανέμει ο Όμιλος Globalsat – Teleunicom, μέσω του δικτύου καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συνεργάζεται, δίνοντας πρόσβαση στους Έλληνες καταναλωτές σε ολόκληρη την προϊoντική γκάμα της εταιρείας.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.