Στυλό λέιζερ με 5 διαφορετικές κεφαλές

0

Αν ψάχνετε ένα τρόπο να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο χώρο σας και μάλιστα με μια συσκευή που χωράει στην… τσέπη σας, το στυλό-λέιζερ που θα βρείτε στη γκάμα μας είναι σίγουρα η κατάλληλη λύση!

Έρχεται σε μια προστατευτική θήκη με μαλακό ύφασμα και ειδικές υποδοχές στο εσωτερικό της, για εύκολη και ασφαλή μεταφορά και θα το βρείτε στη Smart Electronics μόνο με 12€ !!!

Εκπέμπει πράσινο φως και λειτουργεί με δύο μπαταρίες AAA, που περιλαμβάνονται στη συσκευασία και όχι με μπαταρίες τύπου ρολογιού, όπως τα παλιότερα μοντέλα, οπότε είναι πολύ οικονομικότερο στη χρήση!

Το λέιζερ έχει ικανή ισχύ (<5mW) και μέσω των 5 διαφορετικών κεφαλών που θα βρείτε στη συσκευασία, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακούς σχηματισμούς σε οποιαδήποτε επιφάνεια, οι οποίοι σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους γύρω σας, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, ειδικά το βράδυ!

Απλώς ξεβιδώνετε τη μια κεφαλή, βιδώνετε την άλλη και… μόλις αλλάξατε το laser pattern μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μπορείτε να γίνετε η ψυχή του party!!! Δείτε το video που ετοιμάσαμε για εσάς και θα καταλάβετε…

Το λέιζερ έχει μορφή στυλό και πολύ μικρό μέγεθος και βάρος, έτσι μπορείτε να το μεταφέρετε πανεύκολα στην τσέπη σας.

Είναι κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά και έχει μαύρο, διακριτικό χρώμα, ενώ αποδειγμένα οι… γάτες, λατρεύουν να κυνηγούν το λέιζερ μέσα στο σπίτι και μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι γι’αυτές!

Παράλληλα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν κλασικό «δείκτη» για τις παρουσιάσεις σας σε μια μεγάλη οθόνη ή σε μια επιφάνεια προβολής, ώστε το κοινό να εστιάζει την προσοχή του εκεί ακριβώς που θέλετε (π.χ. σε ένα σχέδιο, έναν αριθμό ένα γράφημα).

Αποκτήστε το με ένα μόνο κλικ από τη Smart Electronics και απολαύστε ένα high-tech gadget που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τόσο στη δουλειά όσο και στη διασκέδαση σας.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.