Συλλογή NFT «Clean Week – Yellow Heart», εμπνευσμένη από την δράση Καθαρή Εβδομάδα

0

Στον επιτυχημένο απόηχο της δεύτερης χρονιάς υλοποίησης της δράσης Καθαρή Εβδομάδα, μιας πρωτοβουλίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) με την υποστήριξη της Kärcher Greece και με στόχο να συνεχιστεί η μετάδοση του μηνύματος της αλληλεγγύης και προαγωγής της αξίας του υπεύθυνου πολίτη, η Kärcher Greece δημιούργησε με υπερηφάνεια τη συλλογή NFT «Clean Week – Yellow Heart», που διατίθεται αποκλειστικά στην OpenSea.

Τα εξαιρετικά ψηφιακά έργα αναδεικνύουν το σήμα – κατατεθέν της δράσης, την Κίτρινη Καρδιά, η οποία για μια ακόμα χρονιά ταξίδεψε το μεγαλύτερο «Ευχαριστώ» σε κάθε άκρη της χώρας.

Μέσα από αυτή την ενέργεια, δίνεται η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν το NFT που επιθυμούν.

Η Kärcher Greece, από την πρώτη ημέρα της δραστηριοποίησής της στη χώρα εδώ και 30 χρόνια, βρίσκεται πάντα δίπλα σε ενέργειες και πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν το κοινωνικό σύνολο. Ειδικότερα μέσα από τη δράση Καθαρή Εβδομάδα, έχει ως στόχο την αφύπνιση των πολιτών, ώστε όλοι να συμμετέχουν ενεργά μέσα από καθημερινές πράξεις σε μια κοινωνία πιο φιλική για τον άνθρωπο.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η συλλογή NFT «Clean Week – Yellow Heart» είναι διαθέσιμη στην Opensea. Δείτε την εδώ.

Η Opensea είναι από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες αγοράς και διάθεσης έργων NFT, διαθέτοντας μια τεράστια συλλογή έργων τέχνης και συλλογών, διαθέσιμα προς αγορά και πώληση.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.