Σύστημα σιδερώματος Bosch TDS2170: «Βουνά από ρούχα; Ποτέ ξανά»!

0

Η Bosch είναι μία εταιρεία που αναμφίβολα έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια της στον κόσμο των οικιακών συσκευών, καθώς επί δεκαετίες βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού. Η εξαιρετικά πλούσια γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει οτιδήποτε αφορά το σύγχρονο σπίτι, με τις συσκευές της να είναι συνώνυμες με την αξιοπιστία και την τεχνολογική υπεροχή. Τα προαναφερθέντα τεχνικά χαρακτηριστικά ενσωματώνει και το Bosch TDS2170, ένα σύστημα σιδερώματος που είναι βέβαιο ότι θα κάνει τη ζωή σας… ευκολότερη και θα σας κάνει να ξεχάσετε για πάντα τα… βουνά από ρούχα!

Το σύστημα σιδερώματος Bosch TDS2170 προσφέρει πίεση ατμού στα 4.5 bar & συνεχή ατμό: 110g/min., βαθιά διείσδυση ατμού μέσω 3 εντατικών βολών που φτάνουν μέχρι και 240 g. Επιπλέον, ειδική ενιαία πλάκα με λειτουργία 3 φάσεων εγγυάται ιδανική κατανομή ατμού και μέγιστη ολίσθηση. Και η τεχνολογική υπεροχή δεν σταματάει εδώ, καθώς η τεχνολογία σιδερώματος τριπλής ζώνης περιλαμβάνει διαβροχή, στέγνωμα και λείανση. Αυτή η διαδικασία, μαζί με την εξελιγμένη διάταξη των καναλιών ατμού, κάνει την ανιαρή εργασία του σιδερώματος σημαντικά πιο άνετη και σαφώς λιγότερο αγχωτική. Παράλληλα, δε γίνεται να μην εκθειάσουμε την ύπαρξη της ειδικής τεχνολογίας i-Temp, η οποία προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού για όλους τους τύπους υφασμάτων που μπορούν να σιδερωθούν, καθώς δεν χρειάζεται ταξινόμηση των ρούχων βάσει τύπο υφάσματος.

Με μεγάλο δοχείο νερού 1.5lt, σταθερή κάθετη εκτόξευση ατμού για εύκολο και γρήγορο φρεσκάρισμα, χώρος αποθήκευσης καλωδίου και σύστημα ασφαλούς απενεργοποίησης. Το σύστημα σιδερώματος Bosch TDS2170 το βρήκαμε στα καταστήματα Κωτσόβολος, με τιμή στα 119.90 ευρώ.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.