Τα 7 λουλούδια του Μαρτίου που θα χρωματίσουν τον κήπο ή το μπαλκόνι σου!

0

Καθώς ο χειμώνας σβήνει, και η άνοιξη αρχίζει, οι κήποι παντού ξυπνούν με πολύχρωμες ανθίσεις. Ο Μάρτιος είναι η ιδανική εποχή για να φυτέψεις λουλούδια που θα δώσουν ζωντάνια και ομορφιά στον κήπο σου. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα λουλούδια του Μαρτίου για να φυτέψεις στον κήπο ή στο μπαλκόνι σου.

Νάρκισσοι

Οι νάρκισσοι είναι ένα κλασικό ανοιξιάτικο λουλούδι που μπορεί να προσθέσει μια λαμπερή βουτιά κίτρινου, πορτοκαλί και λευκού στον κήπο σας. Είναι εύκολο να αναπτυχθούν και απαιτούν λίγη συντήρηση.

Κρόκοι

Οι κρόκοι είναι τα πρώτα λουλούδια που ανθίζουν την άνοιξη. Έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων, όπως μοβ, λευκό και κίτρινο, και μπορούν να αναπτυχθούν τόσο σε ηλιόλουστες όσο και σε σκιερές περιοχές του κήπου σας.

Υάκινθοι

Οι υάκινθοι είναι γνωστοί για το δυνατό άρωμά τους και διατίθενται σε μια σειρά χρωμάτων, όπως ροζ, μπλε και λευκό. Είναι ιδανικά για φύτευση σε γλάστρες ή μπορντούρες.

Τουλίπες

Οι τουλίπες είναι ένα άλλο κλασικό ανοιξιάτικο λουλούδι που διατίθεται σε μια σειρά χρωμάτων και μεγεθών. Είναι εύκολο να αναπτυχθούν και μπορούν να προσθέσουν ένα τολμηρό και λαμπερό χρώμα στον κήπο σας.

Primroses

Τα Primroses είναι ένα λεπτό και γοητευτικό ανοιξιάτικο λουλούδι που έρχεται σε αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και του κίτρινου. Είναι ιδανικά για φύτευση σε δοχεία ή μπορντούρες.

Πανσέδες

Οι πανσέδες είναι ένα ευέλικτο λουλούδι που διατίθεται σε μια σειρά χρωμάτων, όπως μοβ, κίτρινο και λευκό. Είναι ιδανικά για φύτευση σε γλάστρες ή μπορντούρες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και ως εδαφοκάλυψη.

Snowdrops

Οι Snowdrops είναι ένα κομψό και λεπτό λουλούδι που ανθίζει στα τέλη του χειμώνα έως τις αρχές της άνοιξης. Διατίθενται σε λευκό ή ανοιχτό πράσινο χρώμα και είναι ιδανικά για φύτευση σε βραχόκηπους ή κάτω από δέντρα.

Η φύτευση αυτών των λουλουδιών τον Μάρτιο μπορεί να σας δώσει ένα προβάδισμα σε έναν όμορφο και πολύχρωμο κήπο. Με λίγο προγραμματισμό και φροντίδα, μπορείτε να απολαύσετε έναν κήπο που ανθίζει όλη την εποχή.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.