Τα αντικείμενα που έχει κάθε σικ άνθρωπος σπίτι του

0

Οι σικ άνθρωποι είτε γεννήθηκαν με έμφυτο το γούστο στο στιλ είτε εξελίχθηκαν με την πάροδο των χρόνων έχοντας δοκιμάσει διάφορα πράγματα στο σπίτι τους και έχοντας συνειδητοποιήσει τι ταιριάζει και τι όχι.

Δείτε λοιπόν, μερικά πράγματα που ένας σικ άνθρωπος δε θα έβαζε ποτέ μέσα στο σπίτι του και κάποια που θα έβαζε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Οτιδήποτε προκαλεί τα βλέμματα πάνω του Στους σικ ανθρώπους δεν αρέσουν τα ανικείμενα ή τα έπιπλα που γίνονται το επίκεντρο σε ένα δωμάτιο. Τους αρέσουν οι στιλάτοι χώροι με ωραίες γραμμές και λιτή αλλά ιδιαίτερη διακόσμηση. Προσπαθήστε λοιπόν να μην αγοράζετε υπερβολικά εντυπωσιακά έπιπλα ή διακοσμητικά και προτιμήστε να δίνετε στιλ ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο.

Φυτά Τα φυτά αποτελούν πάντα επιλογή των σικ ανθρώπων. Θεωρούν πως δίνουν ζωντάνια σε έναν χώρο, «μαλακώνουν» τις σκληρές γωνίες και δίνουν χρώμα στους χώρους του σπιτιού. Αποφύγετε να συνδυάζετε πολλά έντονα χρώματα στα λουλούδια. Επιλέξτε ένα όμορφο μπουκέτο ορτανσίες που είναι ένα από τα αγαπημένα λουλούδια των σικ ανθρώπων.

Υφές Όταν φτιάχνουμε ένα δωμάτιο συνήθως ξεχνάμε να το ενισχύσουμε με διαφορετικές υφές. Αυτό είναι κάτι που οι σικ άνθρωποι δεν ξεχνάνε ποτέ. Οι υφές δημιουργούν πολύ όμορφο αποτέλεσμα σε έναν χώρο και τον κάνουν να δείχνει πιο οικείος και γεμάτος χωρίς απαραίτητα να του προσθέσουν ένα σωρό έπιπλα και διακοσμητικά. Προσέξτε να μην το παρακάνετε χρησιμοποιώντας πολλές διαφορετικές υφές μαζί. Επιλέξτε 3-4 υλικά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ενώστε τα φέρνοντας την κατάλληλη ισορροπία στο δωμάτιο.

Προσωπικά αντικείμενα Ένα σπίτι δεν μοιάζει με σπίτι αν δεν του προσθέσετε στη διακόσμηση προσωπικά αντικείμενα που σημαίνουν κάτι για εσάς. Διακοσμήστε κάποια από τα σουβενίρ που έχετε από ταξίδια, χρησιμοποιήστε παλιές φωτογραφίες ή δώρα φίλων, αλλά μην το παρακάνετε γεμίζοντας το σπίτι με όλα σας τα προσωπικά αντικέιμενα που σας ξυπνούν αναμνήσεις. Η γραμμή ενός στιλάτου σπιτιού και ενός κιτς σπιτιού είναι πολύ λεπτή. Προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τα όρια.

Έπιπλα με διάρκεια ζωής Όταν ψάχνετε για έπιπλα στο σπίτι σας κοιτάξτε να βρείτε κομμάτια που αντέχουν στον χρόνο και όχι έπιπλα με ημερομηνία λήξης. Αν είστε φαν της μοντέρνας διακόσμησης, τότε μπορείτε να αγοράσετε έναν μοντέρνο καναπέ, αλλά ενισχύσετε το στιλ του σαλονιού σας με μια πολυθρόνα που είναι διαχρονική και θα δείχνει το ίδιο όμορφη ακόμα και μετά από δέκα χρόνια.

Κενοί χώροι Ένας σικ άνθρωπος δε θα άφηνε κανένα σημείο του σπιτιού του άδειο. Οι άδειες γωνίες είναι άσχημες σε ένα σπίτι και γι’ αυτό καλό είναι να τις γεμίζετε ακόμα και με μικρά διακοσμητικά, καδράκια, κεριά ή φωτιστικά. Τα κεριά είναι άλλωστε ένα από τα αγαπημένα διακοσμητικά των σικ ανθρώπων και δίνουν ζεστασιά και όμορφη ατμόσφαιρα σε ένα σπίτι.

Share it!

Τα Σχόλια είναι κλειστά.